Narkobilist havde hash og kokain med i bilen

Den fundne narko blev sammen med mobiltelefoner og pengene beslaglagt som bevis i en sag om overtrædelse af lov om euforiserende stoffer

Narkobilist havde hash og kokain med i bilen

Af Jens Nielsen

En 24-årig mand blev lørdag aften sigtet for både narkokørsel og for at være i besiddelse af hash og kokain med henblik på videresalg.

Sent lørdag aften klokken 23.35 sigtede politiet en 24-årig mand fra Kalundborg for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil, som han førte ad Østre Havnevej i Kalundborg, oplyser politiet.

Baggrunden for sigtelsen var en narkometertest, der havde indikeret, at den 24-årige var påvirket af kokain under kørslen.Føreren blev anholdt, og ved en undersøgelse af bilen fandt politiet en klump hash på knap 80 gram, samlet knap 14 gram kokain i små pølsemandsposer, to mobiltelefoner samt et femcifret kontantbeløb.

Den fundne narko blev sammen med mobiltelefoner og pengene beslaglagt som bevis i en sag om overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, idet politiet mistænkte ham for at være i besiddelse af stofferne med henblik på videresalg.

Den 24-årige blev løsladt efter afhøring til sagerne og udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer, men han ønskede beslaglæggelsen af mobiltelefonerne og pengene forelagt retten, så en dommer kan kigge nærmere på politiets grundlag for beslaglæggelsen.

Del