Narko- og spritbilist kørte galt tidligt mandag morgen

Narko- og spritbilist kørte galt tidligt mandag morgen Narko- og spritbilisten nedlagde bl.a. flere kabelskabe på sin vej. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Tidlig mandag morgen kørte en narko- og spirituspåvirket mand galt på Nyrupvej i Kalundborg. Manden var i forvejen frakendt sit kørekort.

Kl. 05.58 mandag morgen fik politiet melding om, at en bilist var forulykket på Nyrupvej og havde påkørt forskellige genstande.

Det viste sig, at en 35-årig mand fra Kalundborg under kørsel ad Nyrupvej i nordvestlig retning havde mistet kontrollen over sin personbil, som havde påkørt både en hæk og et elskab.

Den 35-årige var sluppet uskadt fra uheldet, hvor ingen andre trafikanter var involveret, men den 35-årige måtte ikke være fører af bilen, idet han i forvejen var frakendt kørekortet.

Desuden kunne politiet ved både alkometer- og narkometertest konstatere, at den 35-årige var påvirket af både alkohol og euforiserende stoffer, så han fik i forbindelse med en kortvarig anholdelse udtaget blodprøver til nærmere undersøgelse for alkohol og euforiserende stoffer.

En 67-årig mand fra Kalundborg var ejer af den bil, som den 35-årige forulykkede i. Bilejeren blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af færdselsloven ved at have overladt føringen af bilen til en person, som ikke lovligt kunne være fører.

Begge sigtede vil høre yderligere fra politiet i nærmeste fremtid.

Del