Narko- og spiritusbilist fik bil beslaglagt

Narko- og spiritusbilist fik bil beslaglagt

Af Jens Nielsen

Politiet beslaglagde bilen fra en 42-årig mand da han endnu engang blev stoppet uden gyldigt kørekort, samtidig var han påvirket af både narko og spiritus.

Mandag eftermiddag standsede politiet en personbil på Svallerup Bygade, som en 42-årig mand fra Kalundborg var fører af, med henblik på rutinemæssig kontrol af føreren og køretøjet.

Den 42-årige fører deltog i både en alkometer- og narkometertest, der begge gav udslag for påvirkning af hhv. alkohol og metadon.

Han blev derfor sigtet for de to overtrædelser af færdselsloven og fik yderligere en sigtelse straks efter, idet den 42-årige i forvejen var frakendt kørekortet og derfor ikke måtte være fører af personbilen.

Den 42-årige blev løsladt efter udtagelse af blodprøver til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer.

Politiet kunne i forbindelse med de nye sigtelser af den 42-årige fører konstatere, at han flere gange inden for de seneste tre år var blevet afsløret i at køre bil trods frakendelsen af kørekortet og også i enten spiritus- eller narkotikapåvirket tilstand. Derfor beslaglagde politiet hans personbil med henblik på senere konfiskation, hvilket en dommer vil træffe afgørelse om på et senere tidspunkt i forbindelse med et retsmøde, som den 42-årige vil blive indkaldt til.

Del