Næsten udsolgt til festival i vandkanten

Den populære musikfestival i vandkanten i Havnsø, er igen i år klar med et stort program for både børn, de unge og de lidt ældre.

Næsten udsolgt til festival i vandkanten Endnu engang er det Sømændene som skyder Musik i Havnsø i gang. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

I Havnsø oplever man modsat mange andre festivaler tæt på udsolgt til det store arrangement Musik i Havnsø, lørdag den 30/7, mens der stadig er billetter til de tre arrangementer fredag 29/7.

Foreningen Musik i Havnsø, den populære musikfestival i vandkanten i Havnsø, er igen i år klar med et stort program for både børn, de unge og de lidt ældre. Og med kun få billetter tilbage bliver arrangementet helt sikkert, igen en succes for den lokale forening.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi var spændte på, hvordan publikum reagerede på to somres Corona-nedlukning, men billetsalget og sponsorstøtten har været et godt stykke over forventning, og vi glæder os som små børn til at komme i gang igen, udtaler formand Kristian Kallenbach fra foreningen Musik i Havnsø

Der er dog stadig billetter til fredagens arrangementer på Billetsalg.dk og Ticketmaster:

Kl. 10.30 er der underholdning og fest med børnediskotek og hoppeborg for de mindste, når Det Store Ramasjang Mysterium gæster Havnsø, og kl. 13.00 er der kæmpe fest for de unge, hvor Ude Af Kontrol er klar med et brag af en koncert! Ude Af Kontrol er et kæmpe hit blandt de unge, og de lever selv nogenlunde op til deres navn. Derfor har Musik i Havnsø også valgt at lave festen som et non-alkohol-arrangement, så det bliver en koncert, som man som forælder roligt kan lade sit barn tage til, og man er selvfølgelig også som voksen velkommen til at tage med.

Vi har selvfølgelig talt med Ude Af Kontrol om, hvilken type arrangement, vi afholder, og selvom vi ikke forventer ballade men bare en fed fest, er vores dygtige vagter fra Klik Security også til stede for at hjælpe med en god afvikling,” siger Kristian Kallenbach.

Fredag kl. 19 er der traditionen tro Stand-Up, hvor Mark Le Fêvre, Kasper Gross og Torben Chris gæster Havnsø.

Fredag kl. 10.30-13.00:

Ramasjang Mysteriet

Fredag kl. 13.00-15.30:

Ude Af Kontrol

Fredag kl. 19:

Stand-Up med Kasper Gross, Mark Le Fêvre og Torben Chris

Lørdag kl. 12: 

Musik i Havnsø med Sømændene, Rasmus Bjerg (John Mogensen), Decco Band, René & Værsgo’ og Hotter Than July. Dagen starter med et lokalt upcoming-navn, Dina, og Sømændene bydes velkommen af Borgmester Martin Damm.

Fredag er også for forældrene

I teltet og på pladsen er der boder drevet af forskellige foreninger. De voksne kan hygge sig med en kop kaffe eller en fadøl, mens ungerne leger og bliver underholdt. Der sælges popcorn, sodavand og slushice, ligesom madboderne med deres store udvalg har åbent.

Baggrund

Foreningen Musik i Havnsø står bag festivalen, og et hav af frivillige står klar til at gøre deres yderste for at give alle en uforglemmelig dag. Foreningen uddeler en del af overskuddet til lokale foreninger, der til gengæld leverer arbejdskraft til en del af de praktiske opgaver – men kernen i arrangementet består stadig af frivillig arbejdskraft, og det vil man ikke lave om på. Dog vil foreningen gerne bruge arrangementet til at støtte ungdomsarbejdet i de lokale foreninger, så man er glade for igen i år at kunne bidrage til dette.

”Igen i år samarbejder vi med flere lokale firmaer med større og mindre sponsorater for at få det hele til at køre på skinner! Sammen med hovedsponsorerne har det gjort muligt for os at fortsætte det succesfulde arrangement igen med stort mastetelt," fortæller Kristian Kallenbach, og fortsætter,

"Foreningen Musik i Havnsø har et stort frivilligt korps i gang på dagen. Hvad I ikke kan se er, at mange af dem også har knoklet i månederne op til denne dag, og det hele havde ikke kunnet lade sig gøre uden dette trofaste hjælperkorps. Ingen nævnt - ingen glemt!"

Hele dagen er der mulighed for at købe mad og drikke i de lækre madboder. I løbet af dagen vil gæsterne også kunne opleve de energiske tjenere i fantastisk humør - klar til at betjene jer rundt i hele teltet.

Del