Musikarrangement for de ældre en succes

Privatfoto

kontakt@tv-kalundborg.dk

Jane & Shane underholdt 220 mennesker i Kalundborg hallen tirsdag eftermiddag.

Skotsk og irsk folkemusik strømmede ud over scenekanten med inciterende rytmer og et smittende humør fra Jane & Shane, da de leverede varen til det 3. Kulturpakke arrangement i Kalundborg hallen i eftermiddag. Folk var så begejstrede, at de måtte op af stolene og vrikke med, mens hænderne klappede op mod scenen.

Det er Hjerteforeningen, Lungeforeningen & Hjernesagen der er værtsfolkene bag arrangementet. Værtsfolkene hjælper hallens folk med forberedelserne. Det blev en skøn eftermiddag med gode bekendtskaber og gensyn, efter den lange kulturelle ørkenvandring foråret har budt på.

Tag en ven med og vær med til at bekæmpe ensomhed. En billet gælder til 2 personer. Målet med Kulturpakkerne er, at aktive ældre rækker hånden ud til andre ældre i lokalsamfundet, der er man fælles om at mindske ensomhed, og er sammen om nogle gode og glade stunder.

Se alle Kulturpakker til Ældre i Bibliotekets nye efterårskatalog, som kan afhentes på alle biblioteker i kommunen, eller på www.kulturpakker til ældre.dk, hvor billetter kan bookes med det samme. Der er kun få billetter tilbage til arrangementerne i resten af september.

Del