Musik og julemad på Café Dyrehøj

Egentlig var alle billetter udsolgt, men grundet COVID-19 har nogle gæster aflyst, og der er derfor nu igen billetter at få.

Musik og julemad på Café Dyrehøj Fredag den 10.december er der musik og lækker julemad på Café Dyrehøj på Dyrehøj Vingaard på Røsnæs. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Fredag den 10.december er der musik og lækker julemad på Café Dyrehøj på Dyrehøj Vingaard på Røsnæs.

Egentlig var alle billetter udsolgt, men grundet COVID-19 har nogle gæster aflyst, og der er derfor nu igen billetter at få. Det er muligt for både selskaber og enkeltpersoner at deltage i festlighederne. Det er Karolines Thrysøe, der står bag julebuffeten, der bugner af alverdens lækre juleretter, og det er Leo Weisleder Adolph, der står for musikken.  

”Vi havde helt udsolgt til julearrangementet, men desværre har nogle været nødt til at aflyse grundet corona, så nu er der igen billetter at få, og vi håber selvfølgelig, at vi kan få fuldt hus igen,” fortæller Tina Thrysøe.

Den traditionelle jule-tapas består af:

  • Marineret sild med honning og havtorn
  • Karrysild med  kapers og dild
  • 1/2 æg med rejer og mayo
  • Hønsesalat med bacon
  • Graved ørred med dilddressing
  • Fiskefilet med remo og citron
  • Tartelet med høns i asparges
  • Kroketter med anderilette
  • Svinemørbrad med urter og bløde løg
  • Lun leverpostej med bacon og champignon
  • Sennepsglaseret skinke med stuvet spinat
  • Julesalat med grønkål, rødkål og dadler
  • 2 slags ost med kompot
  • Ris a la mande med Karolines kirsebærsauce
  • Rugbrød, brød, smør og fedt

Der er mulighed for tilkøb af barpakke, ligesom det også er muligt at købe drikkevarerne individuelt i baren.

Julearrangementet foregår fredag den 10. december kl. 18-24. Tilmelding foregår til Tina Thrysøe via mobil 2657 1766 eller mail thrysoe@ka-net.dk

Del