Musik i Havnsø er tilbage

Denne gang har man valgt at gøre det lidt anderledes for, at gøre det bedst muligt for både store og små.

 

Musik i Havnsø er tilbage Musik i Havnsø er tilbage.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Musik i Havnsø er tilbage den 29. og 30 juli. Traditionen tro skal der være fest for de mindste, og i år kommer Ramasjang Mysteriet og underholder sammen med børnediskotek, hoppeborg, popcorn og slushice.

Denne gang har man valgt at gøre det lidt anderledes i Havnsø for, at gøre det bedst muligt for både store og små. Bl.a. kommer mesterdetektiven Kristian forbi Musik i Havnsø, og forsøger at opklare et mysterium - og få den skyldige bag tremmer. Men hvem er skurken? Er det danseslynglen Danse Staffan, fodboldtossen Ronni Roligan eller den skøre jagtprinsesse Hanne Riffel? Er det Fru Pudderkvast, Camping Vagn, Reichardt Thomsen eller Preben Pølsesnak? 

”I år har vi skilt arrangementet for de mindste ud fra det efterfølgende arrangement for de unge, så vi kan målrette det meget mere. Vores koncept med også at have børneunderholdning om fredagen har altid været en stor succes, men vi vil gerne gøre det endnu bedre for de mindste, så de kan få fuldt fokus. Derfor åbner vi allerede kl. 10.30 med hoppeborg, børnediskotek med stopdans og stoleleg samt en masse popcorn og slushice. Arrangementet varer frem til kl. 13, hvor de unge lukkes ind,” fortæller formand Kristian Kallenbach.

I løbet af weekenden forventes det, at ca. 3.000 mennesker vil komme ind på pladsen, hvilket er ny rekord. 

Program

  • Fredag kl. 10.30-13.00: Ramasjang Mysteriet
  • Fredag kl. 13.00-15.30: Ude Af Kontrol
  • Fredag kl. 17.00-18.00: VIP-arrangement kun for sponsorer
  • Fredag kl. 19: Stand-Up med Kasper Gross, Mark Le Fêvre og Torben Chris
  • Lørdag kl. 12: Musik i Havnsø med Sømændene, Rasmus Bjerg (John Mogensen), Decco Band, René & Værsgo’ og Hotter Than July.

Fredag er også for forældrene. I teltet og på pladsen er der boder drevet af forskellige foreninger. De voksne kan hygge sig med en kop kaffe eller en fadøl, mens ungerne leger og bliver underholdt. Der sælges popcorn, sodavand og slushice, ligesom madboderne med deres store udvalg har åbent.

Kernen er stadig frivillighed

Foreningen Musik i Havnsø står bag festivalen, og et hav af frivillige står klar til at gøre deres yderste for, at give alle en uforglemmelig dag.

”Vi uddeler en del af overskuddet til lokale foreninger, der til gengæld leverer arbejdskraft til en del af de praktiske opgaver – men kernen i arrangementet består stadig af frivillig arbejdskraft, og det vil vi ikke lave om på. Dog vil vi gerne bruge arrangementet til at støtte ungdomsarbejdet i de lokale foreninger, så vi er glade for igen i år at kunne bidrage til dette,” fortæller Kristian Kallenbach, og fortsætter: ”Igen i år samarbejder vi med flere lokale firmaer med større og mindre sponsorater for, at få det hele til at køre på skinner. Sammen med hovedsponsorerne har det været muligt for os, at fortsætte det succesfulde arrangement igen med stort mastetelt.”

Foreningen Musik i Havnsø har et stort frivilligt korps i gang på dagen. Hvad man ikke kan se er, at mange af dem også har knoklet i månederne op til dagen.

”Det hele havde ikke kunnet lade sig gøre uden deres hjælp. Ingen nævnt - ingen glemt,” slutter Kristian Kallenbach.

Billetter til arrangementet kan købes på billetsalg.dk

Del