Musik, fis og masser af røverhistorier med Mek Pek

Der er lagt op til liv og glade dage samt masser af røverhistorier, når Liv i Forsamlingshusene i samarbejde med Solbjerg Forsamlingshus inviterer til en festlig eftermiddag med Mek Pek og hans festlige ”Åh Abe koncert”.

Musik, fis og masser af røverhistorier med Mek Pek
Når Mek Pek og hans "Åh Abe Show" rammer Solbjerg Forsamlingshus den 29. januar, så bliver det med masser af fest og ballade for både store og små barnlige sjæle.

Af Merete Jensen, merete@tv-kalundborg.dk

Der bliver fest i Solbjerg Forsamlingshus, søndag den 29. januar klokken 14 – 15, når Mek Pek underholder både store og små barnlige sjæle med sit forrygende energiske ”Åh Abe Show”

Gennem de seneste 25 år har Mek Pek opbygget et solidt image som børnenes ven, og man forstår det! Med sin usædvanlige energi, skønne humor og oprigtige glæde, har Mek Pek underholdt børn, deres forældre, bedsteforældre og alle andre barnlige sjæle i mange år.

Hvert eneste show er, for Mek Pek, en ny og spændende udfordring, og det er hver gang lige vigtigt for ham, at publikum får en god oplevelse med hjem. Åh Abe Showet indeholder løgnehistorier og sange fra den store danske børnesangskat!

Billetterne til koncerten kan købes ved at kontakte Solbjerg Forsamlingshus på mobil 40 27 66 23.

Arrangementet sker i samarbejde med Liv i Forsamlingshusene og Solbjerg Forsamlingshus. Læs mere om Liv i forsamlingshusene og se de mange arrangementer via www.kalundborglif.dk

Del