Multi-Tech køber stor lokal smedevirksomhed

"Nu kan vi mere blive en totalleverandør, vi skal gøre noget som de andre ikke gør"

Multi-Tech køber stor lokal smedevirksomhed Niels Jørgensen, som er en af de fire ejere bag Rent Holding og Multi-Tech i Kalundborg (TV) sammen med Tim Christoffersen, administrerende direktør i AGJ A/S. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Smedevirksomheden AGJ A/S i Kalundborg er netop solgt til Rent Holding, som er en del af elinstallationsvirksomheden Multi-Tech i Kalundborg.

”AGJ kan nogle ting som vi har manglet, og så har de nogle rammeaftaler vi godt vil ind i, vi har arbejdet rigtigt meget sammen på flere store projekter, vi har samme kultur i de to virksomheder, så nu kan vi mere blive en totalleverandør, vi skal gøre noget som de andre ikke gør,” fortæller Niels Jørgensen, som er en af de fire ejere bag Rent Holding og Multi-Tech i Kalundborg.

AGJ A/S, som har administration og værksted på Juelsmindevej i Kalundborg, beskæftiger 82 medarbejdere og har de sidste 15 år været ejet af Tim Christoffersen. Han kommer fortsat til at stå i spidsen for smedevirksomheden som administrerende direktør.

”Vi har jo talt om den her handel gennem flere år, vores virksomheder passer godt ind i hinanden, vi har den samme kultur. Multi-Tech har meget arbejde for den farmaceutiske industri som vi også har fokus på, vi kommer de samme steder og går ved siden af hinanden, derfor vil det give en god synergieffekt, at vi både kan lave el, automation, styringsteknik, VVS, smedearbejde, rørarbejde, så i forhold til vores kunder så ser vi store muligheder for, at vi i det samme hus, kan levere en meget større del af totalløsninger,” fortæller Tim Christoffersen, og fortsætter,

Ved at vi bliver en del af en stor koncern med over 250 ansatte, stærkt forankret her i Kalundborg, der tror jeg på, at vi endnu nemmere kan skabe vækst, så jeg er stolt af, at jeg fortsat kan stå i spidsen for 82 medarbejdere.

AGJ vil fortsætte deres værkstedsaktiviteter på Juelsmindevej, mens administrationen samles på Hareskovvej 15A i Kalundborg sammen med de øvrige aktiviteter under Rent Holding.

Kerneområderne for AGJ A/S er rørarbejde og tankinstallation men virksomheden har også en række andre forretningsområder som passer godt ind i industrien, bl.a. levetidsforlængelse af sliddele til industrien, fx pumper, aksler og svinghjul.

Et andet forretningsområde er servicering af forsvarets fregatter og forsyningsfartøjer. Her er kontrakten lige forlænget fire år.

Medarbejderne hos AGJ A/S og Multi-Tech, og Rent Facility, i alt 255, heraf 50 lærlinge, blev informeret om handelen mandag middag.

Del