Mulighed for at slå mange spændende rekorder

I den ene af dagens konkurrencer skulle der stables det højeste tårn af DUPLO-klodser. Den konkurrence vandt Mathias Terp Eskildsen med et tårn på 2 meter og 7 centimeter.

Mulighed for at slå mange spændende rekorder
Mathias nåede lige at få målt sit DUPLO tårn før det væltede med et brag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Handelsstandsforeningen Vores Kalundborg havde fredag inviteret til ’Børnenes Rekorddag’, en sjov og udfordrende event for børn i alle aldre, og for enkelte voksne.

Børnenes Rekorddag er et sjovt og udfordrende "kom-og-vær-med-arrangement", hvor det netop gælder om at slå rekorder i nogle udfordrende og sjove discipliner. Der blev fredag kæmpet i flere forskellige små og underholdende konkurrencer på Solskinspladsen i Kalundborg hvor børn og et par enkelte voksne prøvede kræfterne af.

I den ene af dagens konkurrencer skulle der stables det højeste tårn af DUPLO-klodser. Den konkurrence vandt Mathias Terp Eskildsen med et tårn på 2 meter og 7 centimeter. DUPLO tårnet var kun lige blevet målt før det væltede med et brag.

I en anden konkurrencerne skulle børnene stå i så lang tid som muligt på en balancebom, det kræver dyb koncentration.

Der var også mulighed for at spille bordfodbold og andre sjove lege, og de unge mennesker kom virkeligt på arbejde i konkurrencen om, hvem der på 15 minutter kunne få flest stykker tøj på kroppen?

Der var gratis popcorn til alle, ligesom der var medaljer til vinderne.

Det er nok ikke sidste gang, at ’Børnenes Rekorddag’ gæster Kalundborg.

Firmaet som står bag, er også i gang med at forberede et børnenes Robinson i omkring 50 byer, bl.a. Kalundborg og hvor vinderne fra de mange byer skal mødes til en finaledyst ved Verdenskortet ved Klejtrup Sø nær Hobro, men det kommer der meget mere information om senere.

Del