Mulighed for at nominere til erhvervslivets store Award Show 2023

Der er små fire måneder til årets store erhvervsbrag, Kalundborgegnens Erhvervsråds Award Show 2023, og man kan nu nominere.

 

Mulighed for at nominere til erhvervslivets store Award Show 2023
På billedet ses vinderne af Award Show 2022, fra venstre mod højre: Bent Rasmussen fra Kalundborg Havn, Oliver Kondrup og Tommy Kondrup fra Labcut, Per Malmos fra Malmos Landskaber, Betina Newberry fra Dyrehøj Vingaard og Niels Jørgensen og Thomas Aunsbak fra Multi-Tech A/S. Arkivfoto: Jens Nielsen.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Med små fire måneder til årets store erhvervsbrag, Kalundborgegnens Erhvervsråds Award Show 2023, er forberedelserne i fuld gang.

I sidste uge blev det på erhvervsrådets nytårskur afsløret, at festen kommer til at foregå i de fantastiske rammer på Professionshøjskolen Absalons Campus Kalundborg. Her vil store dele af campus blive omdannet til en fest- og spisesal. Hver dag tilmelder nye sponsorer sig, og der bliver lagt i kakkelovnen til det helt store sammenskudsgilde.

 "Forventningerne er jo nok ikke blevet mindre, nu hvor erhvervslivet så, hvad vi kunne diske op med på Den Gamle Sukkerfabrik i Gørlev sidste år. Vi fik en fantastisk aften sidste år, og vi lægger os i selen for at give gæsterne en mindst lige så god oplevelse i år, denne gang hos Absalon. Modellen er den samme, med uddeling af erhvervspriser, en god middag og en fest, der giver mulighed for dans og masser af samvær med andre fra erhvervslivet på Kalundborgegnen," siger erhvervskonsulent Morten Hass Augustsen fra Kalundborgegnens Erhvervsråd.

Fokus på fem erhvervspriser

Selv om Award Showet naturligvis handler om god mad og musik, så er kernen i showet de fem erhvervspriser: Årets Virksomhed, Uddannelsesprisen, Den Grønne Pris, Iværksætterprisen og Radiomasten.

De fem priser uddeles til de virksomheder, uddannelsesinstitutioner, enkeltpersoner, organisationer eller lignende, som har udmærket sig gennem året og gjort en særlig indsats inden for prisens område. For at sikre, at man når så bredt ud som muligt i alle kroge af kommunen, har erhvervsrådet valgt at åbne priserne til offentlig indstilling.

"Det bliver svært at vælge mellem Kalundborgegnens mange dygtige virksomheder, men heldigvis er det ikke os, der skal gøre det. Derfor opfordrer vi borgere, erhvervsdrivende og andre godtfolk på egnen til at indstille den virksomhed, som de føler fortjener at blive hyldet. Så, hvis man kender nogen, der er helt ekstraordinære, gå da ind på vores hjemmeside og nominer,” siger Morten Hass Augustsen.

Man kan nominere til de fem erhvervspriser ved at gå ind på Kalundborgegnens Erhvervsråds hjemmeside og trykke på linket på midten af siden. Der lukkes for nomineringer den 10. april 2023. Har man spørgsmål til Award Show 2023, kan man fange Morten Hass Augustsen på mha@kalundborgerhverv.dk eller 40 73 50 85.

Del