Mulighed for at nominere en bygning

Lige nu har man mulighed for at nominere en bygning til Bygningspræmieringsprisen 2024.

Mulighed for at nominere en bygning
Helix Lab bygningen, Campus Kalundborg blev bygningspræmieret i 2022. Arkivfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Kommune afholder igen bygningspræmiering, så lige nu har man mulighed for at nominere en bygning til Bygningspræmieringsprisen 2024.

For at fremme interessen for arkitektonisk kvalitet i Kalundborg Kommune har Kommunalbestyrelsen nedsat et bygningspræmieringsudvalg. I 2024 foretager udvalget præmiering blandt emner, der er færdiggjort i perioden 2. august 2022 til 1. august 2024.

Kriterier for præmiering:

  • Gode og smukke bygninger i Kalundborg Kommune.
  • Arkitektonisk smukt udførte og veltilpassede om- og tilbygninger af eksisterende bygninger i Kalundborg Kommune.
  • Andre vel vedligeholdte bygninger, om- eller tilbygninger eller anlæg i Kalundborg Kommune, som bidrager til områdets forskønnelse.
  • Til inspiration for Bygningspræmieringsudvalget indkaldes forslag til hvilke byggerier, der har fortjent denne præmiering for 2024. Der foretages højest 3 præmieringer. Præmien består af diplom og præmieringsplade, der opsættes på den pågældende bygning.

Helix Lab var en af vinderne i 2022

I 2022 blev tre ejendomme præmieret: Helix Lab bygning på Campus Kalundborg, et sommerhus på Strandtoften 6 I Drøsselbjerg og en nyopført landbrugsbygning i oprindelig stil på Gåsetoftevej 33.

Sådan gør man

Foto bedes sendt til Kalundborg Kommune, Plan, Byg og Miljø, Holbækvej 141B, 4400 Kalundborg eller på mail til: pbmplan@kalundborg.dk senest den 1. august 2024. Skriv MRK Bygningspræmiering i emnefeltet.

Præmieringen foretages torsdag den 26. september 2024. Eventuelle spørgsmål kan rettes til Knud Groth, tlf. 5953 5255, mail: kngr@kalundborg.dk

Del