Mr. Smoking spiller udødelige hits

De tre musikere har dannet bandet Mr. Smoking ud af stor respekt og fælles passion for rockbandet Smokie og Smokies karakteristiske lyd.

Mr. Smoking spiller udødelige hits
Mr. Smoking er en trio, der spiller Smokies allerstørste hits gennem tiderne.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I april kan man opleve et af Danmarks bedste Smokie kopi-band, når Mr. Smoking spiller alle de udødelige Smokie-hits i Jorløse Forsamlingshus.

Mr. Smoking er en trio, der spiller Smokies allerstørste hits gennem tiderne. Det er tre erfarne musikere med mere end 25 år på bagen. Energi, spillelyst og sjove anekdoter præger en musikalsk oplevelse med Mr. Smoking i Jorløse Forsamlingshus den 16. april.

De tre musikere har dannet bandet Mr. Smoking ud af stor respekt og fælles passion for rockbandet Smokie og Smokies karakteristiske lyd. Smokie har siden 60’erne og 70’erne dannet band og fortsætter med at begejstre fans verden over den dag i dag.

Er man til Smokies musik er der altså nu mulighed for at genhøre de store, udødelige hits fra "dengang", som fx.: “Living Next Door to Alice”, “If You Think You Know How to Love Me”, “Oh Carol”, “Lay Back in the Arms of Someone” og mange flere.

Koncerten arrangeres i samarbejde mellem Liv i Forsamlingshusene og Jorløse Forsamlingshus den 16. april kl. 18 til fællesspisning, og kl. 19 går Mr. Smoking på scenen. Der vil være salg af drikkevarer. 

Billetter købes via linket: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/pd2zhx4439 - eller hos Karin Christensen på tlf. 53292002. Tilmeldingsfrist senest den 9. april 2024.

Læs om Liv I Forsamlingshusene på www.kalundborglif.dk

Del