Mr Flemming inviterer til konfirmandaftener

For mange unge skoleelever er konfirmationen en helt speciel begivenhed, der markerer, at man træder ind i de voksnes rækker.

Mr Flemming inviterer til konfirmandaftener
Flemming Nielsen og resten af personalet hos Mr Flemming i Høng Centret åbner dørene til to konfirmandaftener. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Bliv inspireret til årets konfirmationslook - Mr Flemming i Høng Centret inviterer til to konfirmandaftener, henholdsvis d. 14. og 23 marts. Og der er gode rabatter.

Mr. Flemming i Høng Centret står igen i år klar til at hjælpe kommende konfirmander med at finde det perfekte outfit til både konfirmationsdagen og blå mandag og selvfølgelig også tøjet til far og eventuelle brødre.

I den forbindelse inviterer forretningen alle interesserede til konfirmandaftener både d. 14. marts og d. 23. marts, begge dage fra kl. 18-20. Her vil der være god tid til at prøve tøjet og få råd og vejledning.

For mange unge skoleelever er konfirmationen en helt speciel begivenhed, der markerer, at man træder ind i de voksnes rækker.

Det er en dag, som mange kommende konfirmander ser frem til med stor glæde, og det hele starter for mange med at finde det helt rette outfit til dagen.

”De seneste år har det været en habit som konfirmanden har valgt, og sådan er det også i år, og vi har et stort udvalg som vi gerne vil vise frem på vores konfirmandaftener, og er der andre ønsker, så hjælper vi selvfølgelig også med det," fortæller Flemming Nielsen, indehaver af Mr Flemming i Høng Centret.

På begge konfirmandaftener d. 4. marts og d. 23. marts gives der 20% rabat til hele familien.

Der er ikke tilmeldning til de to aftener, man møder bare op, så er personalet klar med professionel hjælp.

Del