Billedserie: Motionsløb på Lerchenborg var et tilløbsstykke

179 børn og voksne takkede ja til at deltage og mødte op på Lerchenborg Gods søndag formiddag.

Billedserie: Motionsløb på Lerchenborg var et tilløbsstykke
Starten er gået for de 179 deltagere i dette års Symbioseløb på Lerchenborg Gods. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

179 børn og voksne var søndag med i dette års Symbioseløbet, som Kalundborg IF afholdte i samarbejde Kalundborg Symbiose og Lerchenborg Gods.

Alle er velkomne, børn, familier, nybegyndere og de mere trænede sportsfolk når Kalundborg IF inviterer til det årlige Symbioseløb på og omkring Lerchenborg Gods.

Sådan stod der i invitationen til dette års Symbioseløb, og hele 179 børn og voksne takkede ja til at deltage og mødte op på Lerchenborg Gods søndag formiddag.

Kalundborg IF håbede med arrangementet at kunne skabe en dag, der kunne inspirere flere til bevægelse, øge kendskabet til lokalområdet og bare give deltageren en god oplevelse sammen i nogle fantastiske kulturelle, naturmæssige og spændende landskabelige rammer.

”Vi er meget tilfredse med deltagerantallet, men der har også været et godt samarbejde op til løbet. Pressen har skrevet om løbet, der er gode lodtrækningspræmier fra byens forretninger, der er et godt samarbejde med Symbiosen som er hovedsponsor og Lerchenborg som ligger grund til, så det er vi yderst taknemmelig for, så vi er glade for, at der opbakning, det er trods alt et stort arrangement for os som en lille klub,” fortæller Charlotte Jørgensen, som er løbskoordinator på Symbioseløbet. 

Løbet foregik i den klassiske barokpark omkring Lerchenborg Gods, således, at 2,5 og 5 km. blev afviklet i parken og ruterne 10,6 km. og halvmaraton både oplevede Asnæshalvøen og parken. På 10,6 km. og halvmaraton fik deltagerne udfordringer på stranden mod Kalundborg Fjord og masse af fantastisk udsigt over Storebælt, på sydsiden af Asnæs.

”Det er dejligt, at der er kommet sådan lidt bæredygtighedsprofil på løbet, bl.a. er medaljerne lavet i træ, så man tænker på, at også i fritiden er der store resurseforbrug, det er lige i Symbiosens ånd,” sagde Lisbeth Randers, sekretariatschef i Kalundborg Symbiose, inden de mange deltagere blev sendt afsted.

Del