Motionsløb for hele familien i Lerchenborgs barokhave

”Kalundborg IF håber med dette fælles arrangement at kunne skabe en dag, der kan inspirere flere til bevægelse, øge kendskabet til lokalområdet og bare give deltageren en god oplevelse"

Motionsløb for hele familien i Lerchenborgs barokhave Symbioseløbet afvikles på og omkring Lerchenborg Gods. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Kalundborg IF afholder i samarbejde Kalundborg Symbiose og Lerchenborg Gods Symbioseløbet den 25. september 2022. Aktiviteten er et motionsløb med tilbud til alle fra begyndere til mere trænede. 

Alle er velkomne, børn, familier, nybegyndere og de mere trænede sportsfolk når Kalundborg IF søndag d. 25. september inviterer til det årlige Symbioseløb på og omkring Lerchenborg Gods.

”Kalundborg IF håber med dette fælles arrangement at kunne skabe en dag, der kan inspirere flere til bevægelse, øge kendskabet til lokalområdet og bare give deltageren en god oplevelse sammen i nogle fantastiske kulturelle, naturmæssige og spændende landskabelige rammer,” fortæller Charlotte Jørgensen, som er løbskoordinator på motionsløbet.

Ved afviklingen af Symbioseløbet på Lerchenborg 2022, vil der være mulighed for at gå, løbe eller bare komme som gæst, heppe på deltagerne og nyde den gratis kaffe.

Tilskuere er meget velkomne og samarbejdet med Lerchenborg Gods gør, at der denne dag er åbent til den klassiske barokhave, så Kalundborg IF håber det frister mange gående, løbere og tilskuere, som vil gøre det til en tur for hele familien.

Løbet vil foregå i den klassiske barokpark omkring Lerchenborg Slot, således, at 2,5 og 5 km. afvikles i parken og ruterne 10,6 og halvmaraton både oplever Asnæshalvøen og parken. På 10,6 og halvmaraton får man den oplevelse det er både at løbe langs Kalundborg Fjord, krydse over Asnæshalvøen gennem skov og så få den fantastiske udsigt over Storebælt, på sydsiden af Asnæs.

Der vil være depot med væske og frugt i parken og i Asnæs Forskov.

Der er nummerudlevering, mulighed for opbevaring af bagage og toilet ved startområdet på Lerchenborg Gods. Det hele starter med udlevering af numre fra kl. 9:30 og fælles opvarmning kl. 10:50.

”Der vil være mange lodtrækningspræmier blandt alle de forhåndstilmeldte. Præmierne kommer fra en række gode sponsorer. Kalundborg IF er meget positivt overrasket over en store velvillighed, som klubben er blevet mødt med hos de erhvervsdrivende i byen, i jagten på lodtrækningspræmier. Der er blevet givet flotte gaver og gavekort, så listen over lodtrækningspræmier er blevet rigtig lang,” fortæller Charlotte Jørgensen, og fortsætter,

”Det ligger Kalundborg IF meget på sinde at få fortalt, at denne dag er for alle, absolut alle. Dette gør vi fordi vi, som mange andre klubber, oplever at det er svært at lokke deltagere til. At arrangere et løb er en stor opgave for de frivillige i klubben og vi vil gerne glæde så mange som muligt med en god oplevelse. Vi har gjort det muligt at melde sig til i sidste øjeblik eller på dagen, men vil også gerne opfordre til at du gør det så hurtigt som muligt, da det giver os i klubben ro på planlægningen så vi kan lave en god forberedelse.”

Du kan tilmelde dig til Symbioseløbet på Lerchenborg 2022 på Kalundborg IF

Del