Dyrk motion til fordel for Madoasen i Høng

De tre instruktører fra ”Gørlev IF – gymnastik”, Anne-Marie Heitmann, Kirsten Hansen og Hanne Christoffersen, har besluttet sig for at støtte op om ”Stop Madspild Lokalt i Høng og Omegn” med motionsevent i Gørlevhallen.

Dyrk motion til fordel for Madoasen i Høng
Anne-Marie Heitmann (tv), Kirsten Hansen og Hanne Christoffersen vil undervise deltagerne i step, yoga og crossdance til fordel for Madoasen i Høng. Privatfoto

Af Merete Jensen, merete@tv-kalundborg.dk

Lørdag den 14. januar er der mulighed for at støtte et godt formål, samtidig med at du får bevæget kroppen med step, yoga og crossdance. Arrangementet sker i Gørlevhallen fra klokken 10 – 13.

De tre instruktører fra ”Gørlev IF – gymnastik”, Anne-Marie Heitmann, Kirsten Hansen og Hanne Christoffersen, har besluttet sig for at støtte op om ”Stop Madspild Lokalt i Høng og Omegn” med et hæsblæsende motionsevent, hvor det er muligt at prøve hele tre genrer. De tre instruktører tilbyder henholdsvis step, yoga og crossdance.

Arrangementet koster 80 kroner som doneres direkte til Madoasen i Høng. Pengene skal bruges til diesel og strøm. Til gengæld donerer Madoasen frugt til alle dagens deltagerne.

- Vi håber naturligvis, at rigtig mange vil deltage i dette støtteevent. Både step, yoga og crossdance er af en varighed på 40 minutter hver, så hvis ikke man magter alle tre timer, så er man velkommen til at kigge på, forklarer Anne-Marie Heitmann.

Tilmelding til eventet sker på Facebook, hvor der er oprettet en begivenhed under navnet ”Crossdance – stepbænk (smil, sved, styrke) & yoga”.

Del