Modtager stor donation fra A.P. Møller Fonden til multibane

Det nye aktivitetsområde kommer til at bestå af en multibane og aktivitetsspots. Aktivitetsspotsene vil indeholde en pannabane til de yngste, trampolin, cross- og gymnastikområde, klatrevæg og parkourområde.

Modtager stor donation fra A.P. Møller Fonden til multibane

Af Jens Nielsen

Tømmerup Støtteforening har netop modtaget en bevilling på 3,4 millioner kroner fra A.P. Møller Fonden til Frirummet ved Tømmeruphallen. Projektet er nu et skridt tættere på en realisering.

Der har længe været et ønske hos lokalbefolkningen i Tømmerup om at få et område, som både gamle og unge kan anvende til ophold og aktivitet - enten gennem den organiserede foreningsidræt eller på egen hånd. En arbejdsgruppe har derfor brugt de sidste tre år på at indsamle midler til at få anlagt Frirummet ved Tømmerup Hallen.

A.P. Møller Fonden har netop bevilget 3,4 millioner kroner til projektet, som nu er tæt på at blive realiseret.  

Det nye aktivitetsområde kommer til at bestå af en multibane og aktivitetsspots. Aktivitetsspotsene vil indeholde en pannabane til de yngste, trampolin, cross- og gymnastikområde, klatrevæg og parkourområde. Alle spotsene vil blive bundet sammen af en løbebane. Multibane er på 20 x 40 meter og kan blandt andet bruges til fodbold, håndbold, volleyball, tennis og basketball.

Placeringen ved Tømmeruphallen er ikke tilfældig, fortæller Søren Gammelby som sammen med Henrik Stoltze er tovholder på projektet:

-Tømmeruphallen er lokalområdets idræts- og kulturcenter, og det er her vi som lokale samles både til idræt, halbal og familiefester. Derudover vil det også være nemt for Tømmerup Gymnastik og Ungdomsforening at benytte området til organiseret idræt.

Det samlede budget er cirka 5,4 millioner kroner. Heraf har A.P. Møller Fonden bevilget 3,4 millioner kroner og Tømmerup Støtteforening bidrager selv med 400.000 kr. via projekt ”Få det fikset”, som hører under Kalundborg Kommune. De resterende 1,6 millioner kroner søges via andre fonde inden udgangen af 2022.

Kommunalbestyrelsen i Kalundborg har på deres møde onsdag aften godkendt ansøgningen om 400.000 kr. fra ’Få det fikset’ puljen.

Del