Mød knivmager til jægeraften

Til jægeraftenen tilbyder Mikael Hansen at slibe jægernes jagtknive helt gratis, så tag gerne din kniv med.

Mød knivmager til jægeraften
Trine Raun, butikschef hos Stark Kalundborg, viser her noget af det nye Seeland jagttøj som forretningen nu sælger og præsenterer d. 27. april. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Stark Kalundborg inviterer alle jægere og outdoor folk til en aften med fokus på Seeland jagttøj. Der bliver også mulighed for at møde knivmager Mikael Hansen.

Tøj til jægere og outdoorfolket er en del af det nye tøj som igennem et stykke tid har været til salg hos Stark Kalundborg.

Det er tøj til både kvinder og mænd af mærket Seeland, som hører til i den bedre ende af beklædning til jægere og outdoorfolket.

Nu inviterer Stark Kalundborg til en aften hvor Seeland jagt- og outdoortøjet præsenteres for alle interesserede, torsdag d. 27. april fra kl. 16.45.

Med til jægeraftenen er også knivmager Mikael Hansen fra Kalundborg, som fremstiller flotte håndlavede knive i sit lille værksted, knive hvor skæftet bliver til af mange forskellige materialer, og hvor kunderne til de unikke knive typisk er jægere og lystfiskere.

Til jægeraftenen tilbyder Mikael Hansen at slibe jægernes jagtknive helt gratis, så tag gerne din kniv med.

Stark Kalundborg serverer jagtgryde og velskænket fadøl som et af programpunkterne til den spændende aften.

Konsulenten fra Seeland vil fremvise alt den nyeste beklædning, samt fortælle om egenskaberne.

Der vil også være mulighed for at handle denne aften og her vil der være rigtigt mange gode tilbud.

Aftenens program ser sådan ud: kl. 16.45, dørene åbnes. 17.15, der bydes velkommen. 17.30, der serveres jagtgryde. 18.15, Seeland beklædningen vises frem. 20.00, tak for i aften.

Tilmelding nødvendig til: trine.raun@stark.dk

Del