Mød dine EU-kandidater i Kalundborg

Kom med, når der den 30. maj i Kalundborg skal debatteres det, der fylder mest i de flestes hverdag med partiernes kandidater til Europa-Parlamentsvalget 2024.

Mød dine EU-kandidater i Kalundborg

Af Jens Nielsen

Den 9. juni skal danskerne til stemmeurnerne for at sætte kryds til Europa-Parlamentsvalget. EU har stor indflydelse på alle danskernes arbejdsliv og privatliv. På vores vilkår, klima, sikkerhed, varer og fællesskaber. Kom med, når der den 30. maj i Kalundborg skal debatteres det, der fylder mest i de flestes hverdag med partiernes kandidater til Europa-Parlamentsvalget 2024.

EP-valget nærmer sig med hastige skridt. Det er med andre ord tid til for alvor at diskutere EU, tage stilling til hvilken retning det europæiske samarbejde skal udvikle sig i, og hvordan de store udfordringer skal løses. Uanset om vi taler klimakrise, arbejdsmarked, krig eller udvidelser, har EU meget at skulle have sagt for os allesammen.

EU har direkte indflydelse på mange af de definerende vilkår for vores arbejdsliv og privatliv. Det handler om alt fra arbejdskraft, grøn omstilling, udvidelser af EU, arbejdsmiljø, social dumping, ligestilling og vores danske model.

Derfor sætter 3F og DEO fokus på, hvordan det europæiske fællesskab kan blive mere fair. Fair for borgerne, fair for virksomhederne – og selvfølgelig – fair for de mere end 200 millioner lønmodtagere.

På valgmødet i Kalundborg spørges EP-kandidaterne, hvordan EU kan blive mere retfærdigt, respektfuldt og bæredygtigt. Hvordan man kan sikre, at den frie bevægelighed er fair, at den grønne omstilling gavner alle, at den danske model respekteres i EU og at EU’s kommende udvidelser sker forsvarligt.

Panelet af EP-kandidater som deltager i valgmødet i Kalundborg er:

  • Marianne Vind – Socialdemokratiet
  • Kristine Amalie Rostgård – SF
  • Helle Laursen Petersen – Det Konservative Folkeparti
  • Per Clausen – Enhedslisten
  • Jens Frost – Radikale Venstre
  • Yurdal Cicek – Alternativet
  • Thomas Vesth – Liberal Alliance
  • Julie Jacobsen – Dansk Folkeparti

Valgmødet arrangeres i et samarbejde mellem Demokrati i Europa Oplysningsforbundet (DEO) og 3F Kalundborg. Valgmødet er gratis, men tilmelding er nødvendig på www.deo.dk

Valgmøde i Kalundborg Dato: 30. maj 2024 Tid: 17.00-18.30 Sted: 3F Kalundborg

Adressen er: 3F Kalundborg, Nytorv 8, 4400 Kalundborg

Del