Mistænkelig bilist sigtet for tyveri af cykler

Politiet efterlyser nu ejerne af to MTB-cykler

Mistænkelig bilist sigtet for tyveri af cykler

Af Jens Nielsen

En 36-årig mand er blevet sigtet for tyveri af to MTB-cykler efter, at han udviste mistænkelig adfærd overfor politiet natten til torsdag. 

Natten til torsdag kl. 02.00 synes en af politiets patruljer, at en bilists adfærd på Hestehaven virkede mistænkelig da bilen i området ved krydset Hestehaven / Gl. Røsnæsvej uden grund pludselig kørte ind til siden og slukkede lyset på bilen.

Politiet foretog efterfølgende en kontrol af den pågældende personbil, som blev ført af en 36-årig mand fra Fårevejle St. Inde i bilen kunne politiet se to MTB-cykler, hvis fordæk var afmonteret, så de kunne være inde i bilen. Desuden havde begge cykler fortsat cykellåse på, hvilket gav politiet grundlag for at undersøge omstændighederne nærmere.Ingen af cyklerne var efterlyste, men den 36-årige kunne umiddelbart ikke forklare, hvordan og hvorfor han under disse omstændigheder var i besiddelse af to MTB-cykler til en skønsmæssig værdi af ca. 15.000 kr.

Politiet valgte derfor at sigte den 36-årige for tyveri på et ukendt sted af de to MTB-cykler, som politiet beslaglagde med henblik på at finde frem til ejeren, så de kan få deres cykler retur.

De to beslaglagte cykler er hhv. en blå MTB af mærket Specialized og en sort/grøn MTB af mærket Aspect.

Sidstnævnte cykel var forsynet med et klistermærke fra en cykelforretning i Kalundborg. Hvis nogen savner disse cykler og f.eks. kan oplyse stelnummeret, hører politiet gerne fra ejerne på tlf. 114.

Del