Misforståelser eller misinformationer?

Misforståelser eller misinformationer?

Læserbrev: Misforståelser eller misinformationer?

Flere borgere har nu kontinuerligt henvendt sig til Vores Kalundborg med spørgsmål omkring Folkefesten og morgenbordet på lørdag.

Spørgsmålene går på, om det er Kalundborg Kommune, der har arrangeret hhv. morgenbord som folkefesten. Vi medgiver, at det kan se ud som om, at kommunen, i samarbejde med det lokale erhvervsliv, som der står skrevet på deres hjemmeside, har arrangørrollen.

Dette er ikke 100 % korrekt!

Små trøjer i gågaderne

Kalundborg Kommune har, i samarbejde med Vores Kalundborg, stået for anskaffelse og betaling af små trøjer i Kordilgade og Skibbrogade, som nu er ophængt af Vores Kalundborg. Udgiften til trøjer er betalt af kommunen, men liftleje kommer til gengæld fra et sponsorat, som Vores Kalundborg har med et af vores gode medlemmer, så den har Vores Kalundborg altså klaret.

Det store gratis morgenbord

Omkring morgenbordet, er det Styregruppen bag Touren i Kalundborg (Vores Kalundborg og Kalundborg Turistforening), som har arrangeret dette gratis morgenbord i samarbejde med FØTEX og KVICKLY samt Liv I Kalundborg.

Dette morgenbord har kommunen intet at gøre med

Folkefesten i Havneparken

Kommunen har sørget for TV signal til sending af Touren på Havneparkens storskærm, samt byens øvrige storskærme. Hele Folkefesten er arrangeret af Touren I Kalundborg i samarbejde med Folkefestens store hovedsponsor,MENY, der står for al mad og drikke samt hele den spændende formiddagsunderholdning mens, at Touren i Kalundborg sørger for aftenunderholdningen med band, DJ og perfekt lyd.

Folkefesten har Kommunen heller ikke noget at gøre med.

Og så vil vi i øvrigt meget gerne agitere for vores medlem, KVICKLY, der selv bidrager med såvel storskærm som med mad og drikke på dagen – læs mere om denne event på Kvicklys Facebookside.

Således afklaret omkring Kalundborg Kommunes involvering i disse festligheder, ønsker vi alle en god og festlig Tour, hvor de fleste af vores borgere er i gule trøjer, hvor vejret forhåbentligt er med os, og hvor de fleste af os ses til såvel morgenbord, som til den store folkefest nu på lørdag. Vi kan næsten ikke vente…

På vegne bestyrelsen i Vores Kalundborg, citychef, Svend-Erik Kristensen

Del