Minimesse med alle former for energiløsninger

Det er 9. år i træk at virksomheden inviterer, såvel nuværende som kommende kunder til en minimesse, hvor en lang række af leverandører og samarbejdspartnere møder op med ekspertise og rådgivning.

Minimesse med alle former for energiløsninger
Lageret af varmepumper er fyldt godt op hos Urhøj, her Tom Johansen midt i det store udvalg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Åbent hus hos VVS-installatør og energirådgiver Urhøj på Agertoften i Gørlev, lørdag d. 2. september, hvor der foruden øl, vand og grillpølser, bydes på masser af energiløsninger til alt fra familieboliger til store erhvervsløsninger.

Lørdag den 2. september, mellem kl. 11 og 15, byder Tom Johansen og medarbejderne hos Urhøj endnu engang indenfor til Åbent Hus på Agertoften i Gørlev.

Det er 9. år i træk at virksomheden inviterer, såvel nuværende som kommende kunder til en minimesse, hvor en lang række af leverandører og samarbejdspartnere møder op med ekspertise og rådgivning.

Til åbent hus-arrangementet vil der være mulighed for at se en række af forskellige energiløsninger, lige fra varmepumper, flisfyr, pilleovne og pillefyr, men også det nyeste i moderne vandhaner og blødgøringsanlæg. Ved de udstillede produkter kan man få svar på sine spørgsmål fra de kompetente medarbejdere og leverandører.

Urhøj har lige nu en meget stor 200 KW kedel stående som endnu ikke er monteret. Den er beregnet til at fyre med flis eller træpiller og kan levere varme til en virksomhed eller en skole. Så de mange besøgende, der ventes til Åbent Hus-arrangementet, kan på den måde opleve alt fra opvarmning til et almindeligt parcelhus og til den store virksomhed.

Hvor der sidste år var meget stor fokus på varmepumper grundet de voldsomme prisstigninger på gas og træpiller, så er det nu blevet mere normale tilstande.

”Vi er tilbage til lidt mere normale tilstande, men varmepumper fylder stadigvæk meget i vores ordrebog og sidste år erfarede vi, at der var problemer med at få leveret det som vi kunne sælge, derfor har vi fyldt lageret godt op med varmepumper og er klar til at levere, men vi har også stor fokus på flis, piller, halm, energi i det hele taget,” fortæller Tom Johansen, indehaver af Urhøj i Gørlev.

Energistyrelsen åbner i øvrigt op for en ny tilskudsordning midt september, så derfor er det måske godt at være informeret og forberedt på forhånd.

Samarbejdspartnere

Til minimessen hos Urhøj lørdag den 2. september på Agertoften 3 i Gørlev fra kl. 11 – 15, deltager også en række af firmaets samarbejdspartnere, lige så bydes der på øl, vand og grillpølser.

Arrangementet plejer at være velbesøgt, flere hundrede plejer at kigge forbi i løbet af dagen.

Del