Mini musik-festival på Møllebakken

På Møllebakken vil der også være en stor parkeringsplads med plads til knap 350 biler. Indkørsel bliver fra Nørre Alle op ad Valentin Jensens vej.

Mini musik-festival på Møllebakken
Queen Of Denmark skal optræde på Møllebakken

Af Jens Nielsen

Styregruppen bag Kalundborg Rock’er har sagt ja til at stable en mini festival på benene under Royal Run d. 20. maj. Møllebakken bliver centrum for festivalen.

De skønne omgivelser på Møllebakken bliver omdannet til en sand folkefest 2. pinsedag, med masser god musik, mad og drikke boder, bord bænke, en kæmpe storskærm som sender Royal Run hele dagen og så løber deltagerne til Royal Run lige igennem Møllebakken. 

”Vi er meget glade for at vi i samarbejde med Kalundborg Kommune samt LIV i Kalundborg kan lave dette som et gratis arrangement så alle kan deltage i festen. Vi har til denne dag fået hele fem kunstnere på scenen og ud over DJ Nicolaj Strand kan man også glæde sig til at opleve Kallas, GoodStuff, Move Out og intet mindre end Queen Of Denmark,” fortæller Johnny Elmelund, presseansvarlig for Kalundborg Rock’er, og fortsætter,

”Det kan kun lykkedes netop fordi Kalundborg Kommune og LIV i Kalundborg er med til at finanserne nogle udgifter samt at alle optrædende gør dette for en mindre beløb end de normalt optræder for, og ikke mindst at vores gode samarbejdspartner på netop Kalundborg Rock’er festival, Troels A/S stiller stor mobilscene, lyd, lys, Storskærm samt tekniker til rådighed denne dag. Kun derfor kan vi få enderne til at nå sammen. Men det er super fantastisk og vi viser at vi som by kan stå sammen.”

Programmet starter allerede kl. 10.00 på Møllebakken hvor salgsboderne åbner og DJ Nicolaj Strand slår gang i musikken. Programmet vil derfor se således ud:

Kl. 10.00 – Salgsboder åbner

Kl. 10.00 DJ Nicolaj Strand

Kl. 11.30 GoodStuff

Kl.  12.00 Storskærm ved scenen starter for livetransmission af løbet hele dagen

Kl. 12.30 DJ Nicolaj Strand

Kl. 13.15 Kallas

Kl. 15.15 Queen Of Denmark

Kl. 17.15 Move Out

Musikken slutter kl. ca. 18.30

Og boder og storskærm lukker ned senest kl. 20.00 

På Møllebakken vil der også være en stor parkeringsplads med plads til knap 350 biler. Indkørsel bliver fra Nørre Alle op ad Valentin Jensens vej.

Del