Mindeord, Arly Jensen

Mindeord, Arly Jensen
Privatfoto.

Arly Jensen sov ind torsdag. Han blev 74 år.

Arly var en "stor" mand forstået således, at han var vellidt alle vegne, hvor han kom. Han havde i sin tid butik i Kordilgade, hvor mange kunder blev serviceret af Arly, når de skulle købe hvidevarer. Arly gav den bedste service i byen. Han havde sin forretning, A.P.Hvidevarer, fra 1989 og frem til 2011sammen med sin kone, Pia. I de år skabte Arly en forretning i Kalundborg, som havde ry for, at man kunne ”prutte om priserne”, det blev hans kendetegn i branchen.

Som kollega var Arly en aldeles arbejdsom og meget dygtig forretningsmand. Han var menneskelig, jordnær og gavmild. Der var ingen, der fik et nej, hvis der blev spurgt om hjælp, og mange kom til Arly for at snakke og få et godt råd -  ikke nødvendigvis om hvidevarer.

Arly var aktiv i foreningerne rundt om i lokalområdet, herunder Svallerup, Hvidebæk, Svebølle og Raklev, hvor han både var spiller og senere træner for unge drenge og piger. Han var en meget social mand, og han elskede at snakke og fortælle historier fra gamle dage, men også hverdagens udfordringer kunne også få plads. Han var med til fester i klubben, han arbejdede med skilte og passede kiosk, lige meget, hvad der skulle gøres, var Arly klar til at hjælpe. I de senere År har Arly nydt tiden med sine hunde i Svenstrup, hvor han havde sommerhus.

Arly var en sand ven og en dygtig og passioneret mentor for os. Han har givet os noget af det dyrebareste, man kan få, nemlig troen og respekten på, at vi kunne. Allerede tre år inden, at vi skulle overtage forretningen, stolede han så meget på os, at vi blev en del af firmaet. Han sagde, at han kunne se muligheder i butikken og i os “drenge”. I de butikker, vi ejer i dag, bliver kunderne behandlet i "Arlys ånd”. Dvs. et smil på læben og en god handel for begge parter også selv om, at fortjenesten ikke altid er stor.

Menneskeligt og professionelt har Arly sat store fodaftryk. Mange mennesker vil huske Arly for det helt igennem gode menneske, han var. Vores tanker går til familien.

Steen og Jesper, Punkt 1 Kalundborg.

Del