Mindeord – Allan Gjerløv Hansen

Mindeord – Allan Gjerløv Hansen

Mindeord – Allan Gjerløv Hansen

Det er med meget stor sorg, at vi på Team Rynkeby Vestsjælland har erfaret, at vores lune og humørfyldte rytter nummer 34, Allan Gjerløv Hansen, fra Kalundborg, er gået bort efter kort tids sygdom.

Allan var en fighter – både på cyklen på landevejen og i hverdagen, hvor han stadig boksede med senfølger efter et opslidende cancerforløb for år tilbage. Men mest af alt var han en elsket far for sønnen Alexander og en kærlig ægtemand for hustruen Nora. Vores tanker går til familien, deres tab er umådeligt stort!

Vi lærte Allan at kende som en rigtig god kammerat, en varm, generøs, glad og lun fyr der bidrog til et godt fællesskab på holdet. Trods et pludseligt tilbagefald i sygdommen – og med alvorlige udsigter – formåede han at se lyst på livet, og glædede sig til at klatre Mur de Huy til juli, hvor han skulle have kørt med Team Rynkeby Vestsjælland til Paris.

Dit lys blev slukket, Allan, men vi vil med vores gule tøj lyse for dig hele vejen mod Paris, hvor du vil være i vores hjerter og tanker.

Æret være Allan Gjerløv Hansens minde – vores rytter nummer 34.

På vegne af Team Rynkeby Vestsjælland 2022

Niels Urban Hansen

Del