Mindehøjtidelighed: "for pokker hvor vi allerede savner dig"

Mindehøjtidelighed: "for pokker hvor vi allerede savner dig" Morten Brændholts billede blev vist på storskærmen mens mindehøjtideligheden stod på. Foto: jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Der blev afholdt en rørende mindehøjtidelighed for Morten Brændholt, som pludseligt døde torsdag formiddag, inden første band gik på scenen til dette års Kalundborg Rock’er.

Morten Brændholt var bl.a. medlem af styregruppen for Kalundborg Rock’er, og han var i torsdag formiddag i fuld gang med at forberede årets festival på Gisseløre. Desværre afgik han ved døden pludselig torsdag. Styregruppen har i samråd med familien besluttet, at festivalen skal fortsætte, som planlagt, da det netop vil være i Mortens ånd.

Inden første band gik på scenen, blev der afholdt en mindehøjtidelig på festivalpladsen, hvor de tre øvrige medlemmer af styregruppen, Steen Jensen, Johnny Elmelund og Jørn Bo Jensen gik på scenen sammen med Henrik Andersen, konferencier til Kalundborg Rock’er for at mindes Morten Brændholt.

Henrik Andersen læste følgende op:

”I torsdags fik vi den mest forfærdelige meddelelse vi kunne, at medlem af styregruppen, Morten Brændholt, pludselig var død af et slagtilfælde. Det har berørt alle omkring Kalundborg Rock’er meget dybt.

Morten var et dejligt menneske, en fantastisk kammerat der altid fik tingene til at ske, præcis og nøjagtig i alt hvad han foretog sig og gerne med et glimt i øjet og masser af humor, for pokker hvor vi allerede savner dig.

Vi gennemfører festivallen i respekt for det kæmpe arbejde som Morten har udført og som han havde set frem til at skulle opleve.”

Herefter var der et minuts stilhed hvor Morten Brændholt blev mindet af både festivalgæster og familie og venner som var mødt op.

Del