Min mormors Gebis

Min mormors Gebis

kontakt@tv-kalundborg.dk

Dissing & Las kommer til Kalundborg med deres familiekoncert ”Min mormors gebis” den 19. september. Min mormors gebis er en musikalsk fortolkning af Jakob Martin Strids bestseller-børnebog af samme navn. 

En bog, der har solgt omkring 40.000 eksemplarer. Og fordi bogen sprudler, gør bandet det samme og spænder fra folk og rock over reggae til skøn pop.

”Der er frække numre, eftertænksomme numre og numre spækket med detaljer og finurlige reallyde. Kigger man på bogens tegninger, bliver man let inspireret til at flippe ud i alle mulige retninger,” fortæller Jonas Dissing.

Og vi har ladet os rive med. Vi har elsket Strid siden de flabede striber i Politiken. - Og ”Min mormors gebis” har vi en stærk relation til, fordi vi hver især har siddet med den bog sammen med de mennesker, vi elsker højest i verden, siger Rasmus Dissing, der er bror til Jonas Dissing.

Glæd jer til en koncert med jetjagere, farlige dyr – og en medisterminister - når Dissing og Las kommer til Musisk Skole i Kalundborg, og giver den gas. Billetsalget er begyndt på kalundborgbib.dk. Man kan også købe billetter ved indgangen.

Del