Mie er Verdensmester for tredje gang

I øvrigt er det ikke nyt for Mie at hænge VM-medaljer om halsen. Både i 2016 og 2018 var hun også med på holdet Utopia, som begge gange sikrede sig Verdensmesterskabet i hiphop for seniorer.

Mie er Verdensmester for tredje gang
Mie Louise Esberg fra Kalundborg har vundet guld ved verdensmesterskabet i Hip Hop for seniorer sammen med resten af danseholdet Utopia. (Det er Mie forrest i billedet med lyst krøller hår). Privatfoto

Af Jens Nielsen

Mie Louise Esberg fra Kalundborg har vundet guld ved Verdensmesterskabet i Hip Hop for seniorer sammen med resten af danseholdet Utopia.

Danserne på danseholdet Utopia, som træner i Roskilde, vandt i weekenden guld ved Verdensmesterskaberne i Hiphop for seniorer. Mesterskabet er afviklet i byen Óbidos i Portugal. Gruppen stillede op i kategorien af dansere, der alle er over 35 år.

Dansegruppen Utpoia består af syv kvinder i alderen 36 til 52 år, som kommer fra Fredensborg, Roskilde, Jyllinge, Valby og altså 51-årige Mie Louise Esberg fra Kalundborg.

”Det er meget stort, vi er blevet nummer to de sidste par år, men det er altså sjovest at stå øverst på skamlen når medaljerne deles ud, det er virkelig en ud af kroppen-oplevelse, det kan ikke beskrives efter så mange timers træning,” fortæller Mie Louise Esberg.

I øvrigt er det ikke nyt for Mie at hænge VM-medaljer om halsen. Både i 2016 og 2018 var hun også med på holdet Utopia, som begge gange sikrede sig Verdensmesterskabet i hiphop for seniorer. Og siden 2015 er det også blevet til to sølvmedaljer.

Måtte smide 10 kg.

”Mit mål er, at jeg kan fortsætte til jeg er 60 år, medalje eller ej, det ville være en kæmpe sejr, men det kræver at jeg begynder på noget styrketræning. Til denne gang måtte jeg på kur og har tabt 10 kg., jeg var simpelthen blevet for tung til at lave noget nede på gulvet,” fortæller den stolte og trætte Verdensmester tilbage i Kalundborg.

Del