Mest sete videoer gennem 10 år

En sunket gravemaskine - oversvømmelse - drama ved dronningens besøg - storbrand og bierfest er blandt de mest sete film de sidste 10 år

Af Jens Nielsen

TV-Kaluundborg.dk kan i dag lørdag d. 14. januar fejre 10-års fødselsdag. Vi ser tilbage på de mest sete videoer som har været vist på vores nyhedsside gennem de sidste 10 år.

Den mest sete video gennem de 10 år er fra historien om en 40 tons tung gravemaskine som sank i en højmose i Røsnæs Strandpark i januar 2016 og sad uhjælpeligt fast.

Flere tiltag blev sat i værk for at trække gravemaskinen op, men først da Hærens bjergningssektion blev tilkaldt med to bjærgningskampvogne måtte mosen slippe sit tag i gravemaskinen, men på det tidspunkt havde arbejdet stået på i flere dage.

Vi fulgte bjærgningen og lavede tre forskellige videoer som alle ligger i top-10 af mest sete film gennem de 10 år. De tre videoer er tilsammen afspillet 125.000 gange, den sidste alene 63.924 gange.

Video: Sunket gravemaskine volder stadig problemer

Video: Væltet gravemaskine gav militæret hovedbrud

Oversvømmelse

Kalundborg blev i slutningen af juli 2021 ramt af et vildt skybrud, hvor der er blevet målt hele 42 millimeter regn på en halv time. Det er tæt på et tredobbelt skybrud. 

På kort tid stod flere veje under vand, bl.a. Elmegade hvor vandet stod højt i gaden, men også Sydhavnsvej i området omkring OK Tanken var hårdt ramt, og på Røsnæsvej blev trafikken også generet af vandmasserne.

Videoen fra oversvømmelserne i gaderne blev set hele 46.000 gange og placerer filmen som den anden mest sete gennem de sidste 10 år.

Dramatisk styrt

Tilbage i sommeren 2017 besøgte H.M. Dronningen Kalundborg Kommune. Dronningen kom sejlende i Dannebrog og kørte herefter i karet gennem byen.

H.M. Dronningen var netop stået ud af kareten ved Bispegården da en af Gardehusarernes heste blev forskrækket stejlede og faldt om på brostenene. Det så dramatisk ud, men heldigvis skete der intet med den kvindelige rytter. Hesten fik et sår på bagbenet og blev taget ud af optoget.

Videoen med det dramatiske styrt er blevet set 34.600 gange og placerer sig som den tredje mest sete gennem 10 år.

 

Voldsom brand

Alt disponibelt mandskab blev en morgen i juli 2017 kaldt til en eksplosionsagtig brand hos Avista Oil på Kalundborg Havn. Raffinaderiet brændte ned til grunden. Video fra branden er blandt top-10 gennem de sidste 10 år på TV-Kalundborg.dk

Video: Storbrand hos Avista Oil

Bierfest

I top-10 er også filmen fra Bierfest i Hvidebækhallen 2016, hvor der var øl i literkrus, wienerschnitzel ad libitum, Heidi’er med lange fletninger og dybe kavalergange og mænd i lederhosen. En ægte bierfest i stil med dem der foregår i Bayern og alpelandene, og man kan vist roligt sige at humøret var højt.

Video: 500 til kæmpe bierfest i ´Jerslev Stadthalle´

Del