Messe skal forbinde talenter og virksomheder

Fra februar 2021 til februar 2024 er antallet af personer, der får udbetalt løn fra en virksomhed i Kalundborg Kommune, steget fra 14.489 til 17.755 – en stigning på knap 3300 jobs.

Messe skal forbinde talenter og virksomheder
Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Kommune er blevet synonym med vækst og udvikling, og slår nu igen dørene op til en karrieremesse, hvor potentielle medarbejdere og de mange kalundborgbaserede virksomheder kan mødes.

Med over 1000 nye job årligt har Kalundborg Kommune cementeret sin position som landets vækstkommune nummer ét. Fra februar 2021 til februar 2024 er antallet af personer, der får udbetalt løn fra en virksomhed i Kalundborg Kommune, steget fra 14.489 til 17.755 – en stigning på knap 3300 jobs. Oversat til procent er det næsten 22%.

”Det er selvfølgelig en fantastisk udvikling, men der er en udfordring vi ikke rigtigt kan ignorere, og det er mangel på kvalificeret arbejdskraft. Så vi sætter selvfølgelig alle sejl til for at skaffe mere kvalificeret arbejdskraft til området. Karrieremessen er et af mange greb i værktøjskassen for at tiltrække mere arbejdskraft,” siger arbejdsmarkedschef Lasse Bjerregaard, Kalundborg Kommune.

Hvad kan du forvente på messen?

På messen, der afholdes den 15. maj, kan besøgende møde væld af muligheder. Uanset om man er nyuddannet, erfaren fagperson eller leder efter nye udfordringer, er der noget for enhver smag.

”På karrieremessen kan man møde lokale virksomheder fra forskellige brancher og i forskellige størrelser, lytte til spændende oplæg og i det hele taget blive klogere på spændende karrieremuligheder. Karrieremessen er en unik mulighed for både virksomheder og arbejdssøgende til at mødes og finde de helt rigtige matches” udtaler Arbejdsmarkedschef fra Lasse Bjerregaard.

Alle er velkomne!

Uanset om du allerede bor i Kalundborg eller overvejer at flytte hertil, er du velkommen til at deltage i karrieremessen. Arrangørerne forventer over 800 besøgende og opfordrer alle, der søger nye jobmuligheder eller bare ønsker at udforske, hvad Kalundborg har at byde på, til at deltage.

Detaljer om arrangementet:

  • Dato: 15. maj 2024 klokken 14.00 – 17.00
  • Sted: Kalundborg Hallerne, Torvet Indgang D, 4400 Kalundborg

Del