Mere motorvej til Kalundborg

Mødet handlede om bedre infrastruktur til og fra Kalundborg. Ikke mindst, at få opprioriteret Rute 22, Kalundborg-Slagelse-Næstved landevejen til motorvej.

Mere motorvej til Kalundborg
Fra venstre: Bestyrelsesmedlem Martin Schwartzbach, (DF), folketingsmedlem Rene Christensen (DF), havnedirektør Bent Rasmussen og bestyrelsesformand Jesper Wienmann Hansen (C). Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Folketingsmedlem Rene Christensen Dansk Folkeparti besøgte tirsdag Kalundborg Havn for bl.a. at snakke infrastruktur, bl.a. Rute 22 til motorvej.

Selv om Enhedslisten lige har været ude og foreslå, at alle penge til bl.a. nye motorveje skal bruges til at nedbringe billetpriserne i den offentlige transport, så er der andre partier i Folketinget som mener, at der skal bygges flere motorveje hurtigst muligt.

Tirsdag var folketingsmedlem Rene Christensen fra Dansk Folkeparti inviteret til rundvisning og møde på Kalundborg Havn, hvor det netop handlede om bedre infrastruktur til og fra Kalundborg. Ikke mindst, at få opprioriteret Rute 22, Kalundborg-Slagelse-Næstved landevejen til motorvej.

”Vi har behov for, at vi får nogle af de store motorveje i Region Sjælland både i forhold til erhvervslivet, men når du får et erhvervsliv der blomstrer, så skaber det også nogle arbejdspladser, så derfor er infrastrukturen meget vigtig. Man skal kunne bo i fx Næstved og køre til Kalundborg og være en del af den store aktivitet der sker her, og den kørertur er altså ikke særlig spændende i dag,” sagde Rene Christensen, der selv kommer fra Guldborgsund Kommune, og fortsatte,

”Når der sker så meget i Kalundborg, så er det jo ikke sikkert at man har al arbejdskraften lige indenfor byskiltet, og derfor er Christiansborg nødt til at være med til at løfte den opgave.”

Flere uddannelser

Rene Christensen er også at den overbevisning, at der er plads til flere uddannelser i Kalundborg.

”Vi har været med til at løfte uddannelser herud til Kalundborg i samarbejde med Novo Nordisk, og det er jo et skoleeksempel på hvad der kan lykkedes når det private erhvervsliv og det offentlige arbejder sammen.”

Med til mødet på Kalundborg Havn i dag tirsdag, var foruden havnedirektør Bent Rasmussen, bestyrelsesformand Jesper Wienmann Hansen (C) og bestyrelsesmedlem Martin Schwartzbach, (DF)

Del