Mere kultur til Kalundborg, tak!

SIRENE – Selskab for alternativ kultur er en ny kulturklub i Kalundborg.

Mere kultur til Kalundborg, tak!
Anna Møller er initiativtager til mere kultur i Kalundborg. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Kalundborg har brug for mere mangfoldig aktivitet – især efter mørkets frembrud. Det mener i hvert fald en ny kulturklub, der vil have sparket gang i kulturen i Kalundborg centrum.

SIRENE – Selskab for alternativ kultur er en ny kulturklub i Kalundborg. De kommer i første omgang til at have et arrangement hver måned på ølbaren SKØL, og med tiden vil de lave pop-up-arrangementer forskellige steder i byen.

”Da jeg flyttede til Kalundborg fra København i 2018, var jeg vant til masser af kulturtilbud. I København gik jeg til koncerter med spændende indiebands flere gange om måneden og var vant til at mødes til litteraturarrangementer med mine venner. Der viste sig at være noget af et kulturelt tomrum i Kalundborg, så det var svært at møde nye mennesker med samme interesser som mig. Vi vil have mere kultur til Kalundborg, tak!," fortæller Initiativtager Anna Møller.

Musik, hygge og bøger

SIRENEs første events bliver to koncerter og et litteraturarrangement. Koncerterne er hyggelige intimkoncerter med danske bands og især til dig, der elsker akustisk guitar og gode sange, og til litteraturarrangementet inviteres den lokale Forfatterskolen for Unge indenfor til en oplæsningsaften med de unge talenter.

I marts begynder det

”Vi skal have sparket gang i kulturen i Kalundborg,” siger Anna Møller.

SIRENES første arrangement er torsdag d. 30. marts klokken 20, hvor de to danske folkbands Chorus Grants og Sex & Ageing spiller koncerter som soloartister.

Sirene – Selskab for Alternativ Kultur er støttet af fonden 'Liv i Kalundborg'.

https://www.facebook.com/sirenekalundborg

Del