Meny Kalundborg lancerer helt nyt prisprogram

Meny Kalundborg markerer ligeledes lanceringen med en bon konkurrence, hvor alle kunder kan deltage i lodtrækningen om et el løbehjul til en værdi af kr. 3.000, -

Meny Kalundborg lancerer helt nyt prisprogram Meny Kalundborg har netop lanceret et nyt prisprogram ’Hverdagspris’, der omfatter mindst 400 basisvarer. Her købmand Peter Egebæk. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Meny Kalundborg har netop lanceret et nyt prisprogram ’Hverdagspris’, der omfatter mindst 400 basisvarer. Formålet er at give kunderne tryghed for, at de altid kan finde de varer, som de bruger mest, til en pris på niveau med discountbutikkerne.

Med det nye prisprogram ’Hverdagspris’ vil Meny Kalundborg sikre, byens kunder altid kan finde mere end 400 basisvarer til en pris på niveau med discountbutikkerne.

’Hverdagspris’ omfatter en lang række varer, som danskerne bruger mest i dagligdagen som f.eks. bananer, mælk, økologiske havregryn, flåede tomater og vaskemiddel.

Vores kunder skal være trygge ved at foretage deres hverdagsindkøb hos Meny Kalundborg og vide, at de altid kan få de varer, de bruger mest, til en konkurrencedygtig pris. Med ’Hverdagspris’ har vi lavet et nyt prisprogram, som vi mener tilføjer noget ekstra til den indkøbsoplevelse, kunderne har i Meny,” siger købmand Peter Egebæk, og fortsætter, ”Sammen med vores mange dygtige madentusiaster i Meny Kalundborg har vi de seneste år gennemgået en stærk udvikling, hvor vi har fokuseret på kvalitet, faglighed, et meget bredt udvalg og ikke mindst kærligheden til mad. Samtidig er det også vigtigt for os, at vi er på niveau med discount på de varer, som vores kunder handler mest i hverdagen, og derfor lancerer vi nu ’Hverdagspris’".  

Vind et el løbehjul

Meny Kalundborg markerer ligeledes lanceringen med en bon konkurrence, hvor alle kunder kan deltage i lodtrækningen om et el løbehjul til en værdi af kr. 3.000, -

Det er blot at skrive navn og telefonnummer på sin bom når man han handlet og så lægge den i den store postkasse i forområdet.

Ikke en kortvarig kampagne

’Hverdagspris’ er ikke en kortvarig kampagne, men er derimod et prisprogram, som forbrugerne nemt kan finde på hylderne i Meny Kalundborg mange år fremover. 

Varerne, som er en del af ’Hverdagspris’, er synligt markeret med et mærke på hylden og generelt være synlige rundt i butikken.

Fakta om 'Hverdagspris':

  • Prisprogrammet træder i kraft den 22. april 2022.
  • Minimum 400 basisvarer er en del af ’Hverdagspris’ f.eks. knækbrød, marmelade, smør og håndsæbe.
  • Priserne på de udvalgte varer vil fremadrettet være på niveau med priserne i discountbutikkerne.
  • Kunderne vil tydeligt opleve, at ’Hverdagspris’ bliver synligt markeret på Meny’s hylder og i butikkerne generelt.

Del