Meny hovedsponsor for folkefest

”Vi vil gerne bakke op når der kommer så stor en begivenhed til byen. Vi glæder os til at sælge mad og drikke, vise flaget og hilse på vores kunder på en anden måde"

Meny hovedsponsor for folkefest
Meny Kalundborg er hovedsponsor for folkefesten i havneparken. Her Meny købmand Peter Egebæk. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Der vil være masser af aktiviteter for både børn og voksne når Tour de France-feltet kommer gennem Kalundborg den 2. juli. Dagen afsluttes med en stor folkefest i havneparken, som Meny Kalundborg er hovedsponsor for.

Det meste af Kalundborg bliver lukket helt af for kørende trafik når Tour de France kommer gennem Kalundborg Kommune den 2. juli.

Derfor arbejdes der på at skabe masser af liv og aktiviteter i Kalundborg by hele dagen den 2. juli.

Dagen starter allerede tidligt om morgenen med et langt gratis morgenbord gennem hele byen som Kvickly og Føtex er sponsor for.

Når den store cykelløb har passeret Kalundborg, inviteres der til folkefest i havneparken med underholdning for børnene om eftermiddagen og musik, mad og fadøl om aftenen.

Det er Meny Kalundborg som har meldt sig som sponsor for folkefesten i havneparken, og vil stå for salg af mad og drikke, mens det er gruppen Jumpin’ Jack og en DJ som skal stå for underholdningen.

”Vi vil gerne bakke op når der kommer så stor en begivenhed til byen. Vi glæder os til at sælge mad og drikke, vise flaget og hilse på vores kunder på en anden måde end i vores fødevaremarked, og så giver det også et andet sammenholdt blandt vores medarbejdere ved at være med til sådan et arrangement, så vi glæder os,” fortæller Peter Egebæk, Meny købmand i Kalundborg, og fortsætter, ”Og så skal vi bare være meget stolte over, at så stort et arrangement som Tour de France kommer til Kalundborg, det skal erhvervslivet bakke op om.”

Folkefesten er for hr. og fru Kalundborg, entreen er gratis og der bliver mad og drikke til meget rimelige priser.

”Vi har lavet en aftale med Meny om, at de leverer 250 øl billetter og 250 mad billetter til erhvervs pakkerne samt et økonomisk tilskud, et sponsorat på omkring 40.000 kr.,” fortæller Hans-Henrik Nielsen, formand for Kalundborg Turistforening, som sammen med Svend-Erik Kristensen, Vores Kalundborg og Otto Aagaard fra Kalundborgegnens Erhvervsråd, udgør styregruppen bag de mange aktiviteter i forbindelse med at Tour de France kommer gennem Kalundborg.

Udover morgenbord og folkefest vil der også blive afviklet et cykelløb for børn i Kordilgade om formiddagen. Her skal de mindste dyste mod hinanden på trehjulede cykler og gåcykler, som i dagens anledning er malet gule.

Styregruppen efterlyser i øvrigt børnecykler til eventen, så har du sådan en i overskud kan den afleveres i Thumps Up butikken, Kordilgade 58.

Gule morgenfruer

Kalundborg skal farves i gul på den store dag. Det vil 17 børnehaver bl.a. hjælpe til med, ved at så vande, passe og udplante gule morgenfruer, som skal placeres i Kordilgade og langs tour ruten i Elmegade/Bredgade.

Her er det også Meny som har sponseret frø, jord og potter.

Salget af de gule T-shirt som tidligere blev lanceret, er godt i gang, og nu er der også mulighed for at bestille i børnestørrelser, lige fra 3 til 12 år. Bestillingen foregår også i Thums Up butikken.

Støtte fra erhvervslivet

Erhvervslivet på Kalundborgegnen har tilkendegivet at de gerne vil støtte op om den store gule cykelfest, som formentligt trækkes mange tusinde gæster til Kalundborg.

Derfor har styregruppen lavet en række erhvervspakker hvor der er både T-shirt, øl billetter, flag til firmaets flagstang og meget andet alt efter pris, som kan anvendes til firmaets ansatte eller til deres kunder.

Del