Meny holder torvedag

Meny Kalundborg starter en helt ny tradition fredag den 28. juni, hvor kunderne rigtig kan mærke sommerstemningen, der langsomt breder sig i by og på land.

Meny holder torvedag
Der kommer nu en ny tradition i Meny Kalundborg, hvor man vil holde torvedag én gang om året. Arkivfoto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Meny Kalundborg starter en helt ny tradition fredag den 28. juni, hvor de udenfor indgangen til supermarkedet vil afholde torvedag, hvor kunderne rigtig kan mærke sommerstemningen.

Fremadrettet til Meny Kalundborg én gang om året i begyndelsen af sommeren afholde torvedag, hvor alle, der har lyst, kan komme forbi og indsnuse duften af sommer og gammeldags torvestemning foran supermarkedet.

Sommerstemning

“Mellem kl. 12-18 vil der være frugt- & grøntmarked, rosémarked, ostemarked samt kødmarked udenfor Meny med smagsprøver og gode tilbud,” fortæller købmand peter Egebæk og fortsætter: “Det er en måde at lave noget sommerstemning på, og samtidig få en gammeldags torvestemning, hvor folk kan hygge sig lidt, stoppe op og købe en pølse eller noget at drikke.”

Slagteren griller Meny Kalundborgs hjemmelavede grillpølser med bagerens hjemmelavede pølsebrød, og man vil til et symbolsk beløb kunne købe et sæt bestående af en grillpølse med brød samt en øl/vand.

Studenterne kigger forbi

“Samme dag lykønsker vi byens studenter, når de kommer forbi Meny i deres studentervogne for at få lidt godt med på turen. Så kom og vær med til at fejre sommeren og de nyudklækkede studenter,” siger Peter Egebæk.

På dagen vil der ligeledes være forskellige konkurrencer.

Del