Mellem bøgernes sider, linjer og bogstaver finder vi et pusterum

Vi finder et fristed, hvor vi rejser væk fra hverdagen uden, at det er nødvendigt at bevæge os væk fra vores yndlings læsested.

Mellem bøgernes sider, linjer og bogstaver finder vi et pusterum
Den 28. februar er det tid til endnu en litteraturinspiration på Eskebjerg Bibliotek.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Tirsdag den 28. februar byder Eskebjerg Bibliotek indenfor til endnu en litteraturinspiration med Litteratursalonen for voksne.

Mellem bøgernes sider, linjer og bogstaver finder vi et pusterum. Vi finder et fristed, hvor vi rejser væk fra hverdagen uden, at det er nødvendigt at bevæge os væk fra vores yndlings læsested. Litteraturen er en kærkommen ven, som hjælper os med at forstå os selv og verden omkring os.

Er man glad for litteratur, kan man smutte forbi Eskebjerg Bibliotek til en hyggelig eftermiddag i litteraturens tegn. Her kan man sammen snakke om og dele litteratur med hinanden. Derudover vil litteraturformidler Ea Chamberlain fra Kalundborg Biblioteker præsentere lidt forskelligt litteratur, som forhåbentlig kan være med til at inspirere og forny læselysten.

Lyder arrangementet, som noget du eller en du kender kunne tænke sig at være med til, kan billetterne købes via Bibliotekets hjemmeside www.kalundborgbib.dk/ under ”Det sker” eller hos personalet i biblioteksafdelingernes betjente åbningstid. Arrangementet varer fra. Kl. 15-15.40.

Del