Børnenes ven slår sig løs med Åh Abe Show

Mek Pek byder på energisk show for børn, forældre og andre barnlige sjæle.

Børnenes ven slår sig løs med Åh Abe Show
Foto: Arkivfoto

Af Lasse Petersen

Der er lagt op til en energisk og humoristisk oplevelse, når entertaineren Mek Pek besøger Svallerup Forsamlingshus søndag den 12. november. Her giver han den hele armen med sit Åh Abe Show.

Mek Pek har gennem mange år opbygget et solidt image som børnenes ven. Med usædvanlig energi, humor og oprigtig glæde underholder han både børn, deres forældre og alle andre barnlige sjæle.

Entertaineren har mange udgivelser og shows bag sig, og med i omegnen af 100
koncerter om året kan man måske godt undre sig over, hvorfor et show med Mek Pek aldrig bliver en kedelig eller triviel opvisning.

Svaret er, at Mek Pek har en eminent sans for det enkelte publikum, og hvert eneste job er for ham en ny og spændende udfordring. Det sikrer, at publikum altid får en god og unik oplevelse med hjem.

Dørene til Svallerup Forsamlingshus åbner til fællesspisning kl. 13, og klokken 14 går Mek Pek så på scenen og optræder med hans solo-show Åh Abe.

Ønsker man at deltage, skal man tilmelde sig til direkte til Svallerup forsamlingshus. Det kan ske enten via telefon 24 84 70 67 eller på mail svallerupforsam@gmail.com.

Arrangementet sker i et samarbejde mellem Liv i Forsamlingshusene og Svallerup Forsamlingshus.

Del