Meget mere plads i ’samtalestuen’

”Stilen er den samme som i vores øvrige afdelinger, dem som kommer her, skal føle af de sidder i trygge omgivelser, derfor kalder vi det en samtalestue"

Meget mere plads i ’samtalestuen’
Bedemand Willers havde mandag inviteret til indvielse af de nye lokaler på Hovedgaden i Høng. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Bedemand Willers er flyttet til nye og meget større lokaler i deres afdeling i Høng. Det blev markeret ved en reception mandag eftermiddag.

Bedemand Willers har afdelinger i både Slagelse, Høng, Gørlev og Kalundborg men pladsen i Høng afdelingen var blevet for trang.

Derfor har Jeanette og Ralf Willers gennem længere tid været på udkig efter et større og mere egnet lokale. Det blev fundet sidst på året 2023. Håndværkerne har været i gang og de nye lokaler på Hovedgaden 15 i Høng er taget i brug.

Mandag var der så inviteret til indvielse med kagetapas til de mange gæster som kiggede forbi.

Bedemand Willers har rigtigt mange af deres besøg hjemme hos familien til den afdøde men jævnligt er der behov for at familien kommer til bedemanden, derfor er alle afdelinger hos Bedemand Willers indrettet som såkaldte ’samtalestuer’, et miljø som sad man hjemme hos farmor eller mormor, med bl.a. masser af nips og møbler i teaktræ.

”Der var for lidt plads i de tidligere lokaler, det var ikke optimalt. Her i vores nye lokaler er der blevet plads til to arbejdsstationer, et i hvert sit rum, der er køkken og så vores samtalestue,” fortæller Jeanette Willers.

”Stilen er den samme som i vores øvrige afdelinger, dem som kommer her, skal føle af de sidder i trygge omgivelser, derfor kalder vi det en samtalestue, det her er ikke bare et kontor eller et mødelokale som man kommer ind i,” fortæller Ralf Willers.

I de nye lokaler på Hovedgaden i Høng møder man også Jakob Krøyer Johansen, som også passer ’samtalestuen’ i Kalundborg.

Del