Medarbejder bortvist efter svindel med gavekort

Der har igennem længere tid været svindlet med Vores Kalundborg gavekort, men medarbejderen fra den pågældende butik i Kordilgade, hvor den økonomiske kriminalitet er foregået, er bortvist, og sagen er overdraget til politiet.

Medarbejder bortvist efter svindel med gavekort
Omfattende svindel med Vores Kalundborg gavekort er nu anmeldt.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Omfattende svindel med Vores Kalundborg gavekort er nu anmeldt til politiet. Der har igennem længere tid været svindlet med Vores Kalundborg gavekort, men medarbejderen fra den pågældende butik i Kordilgade, hvor den økonomiske kriminalitet er foregået, er bortvist, og sagen er overdraget til politiet.

Der er nu igen ro på efter, at en medarbejder fra en butik i Kordilgade i Kalundborg har svindlet med Vores Kalundborg gavekort gennem længere tid. Der er tale om et større seks-cifret beløb. Medarbejderen er bortvist, og samtlige gavekort, der har været, eller er involveret i sagen, er spærret, Der vil nu blot være få stykker af disse, som eventuelt stadigvæk kan cirkulere. Det skriver Vores Kalundborg i deres nyhedsbrev mandag. 

Midt- og Vestsjællands Politi bekræfter over for TV-Kalundborg, at de har modtaget en anmeldelse, der ligger i afdelingen for økonomisk kriminalitet, og at de er i gang med efterforskningen heraf.

Chip i gavekort indføres

Vores Kalundborg har nu besluttet at indføre Handelsstandsforeningens gavekort med chip. Det betyder, at samtlige medlemsbutikker, der kan modtage Dankort/Visa Dankort med chip også kan modtage gavekortene - dvs. dem alle.

De nye gavekort med chip er på vej – pt. udarbejdes der grafisk layout, og om ca. to måneder vil de nye gavekort komme i cirkulation, og de gamle påbegynder en udfasning.

”Der er bestilt 3.000 gavekort med chip, så ’Vores Kalundborg’ har et lager et godt stykke ud i fremtiden,” fortæller citychef Svend-Erik Kristensen.

De nye kort med chip er dyrere, men Vores Kalundborg mener, at det er en god investering, da sikkerheden hos gavekort med chip er langt større. Dog koster et gavekort nu 20 kr. at få udstedt i stedet for 10 kr. som det hidtil har været, da de nye kort er dyrere, og man derfor er nødt til at sætte prisen lidt op.  

Del