Med 600 solgte billetter bliver det et brag af en ældrefest

Med 600 solgte billetter bliver det et brag af en ældrefest Niels-Erik Sørensen formand for H.F. Vestsjællands Venner, Kvickly varehuschef Kirsti Thygesen og bagermester Tommy Jensen, med kringle som deltagerne til Ældrefesten skal spise til kaffen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Alt er ved at være klar til ældrefesten i Hvidebækhallen d. 2. november. Der er solgt 602 billetter til den populære fest for det ældre publikum.

 H.F. Vestsjællands Venner er klar til at feste for og med kommunens pensionister.

Årets ældrefest skulle ellers have være afviklet i februar, men det satte coronapandemien en stopper for, derfor er festen blevet flyttet til d. 2. november og billetsalget er netop afsluttet.

”Vi har faktisk solgt helt nøjagtigt 602 billetter, det er både jeg og bestyrelsen glad for i disse tider, hvor der stadig er mange som har det svært med store forsamlinger,” fortæller Niels-Erik Sørensen, formand for H.F. Vestsjællands Venner.

Ole P. Nielsen fra Jerslev har alene solgt 125 billetter, og selv om billetsalget er stoppet nu, så kan det dog lade sig gøre at komme med hvis man lige mangler en billet mere.

”Det er igen Kim Kok som leverer maden og så leverer Kvickly kringle til kaffen. Vi har fået en rigtig god pris fra Kvickly, så det er deres bidrag til Ældrefesten,” siger Niels-Erik Sørensen.

Underholdningsprogrammet til Ældrefesten leveres af landets mest populære ægtepar Keld & Hilda. Der bliver tyrolerstemning med Kristian & Vibeke og så skal gæsterne selvfølgelig ikke snydes for populære Butterflies, som underholder under spisningen og spiller op til dans senere på dagen.

Del