Masser af underholdning i marts

Brødrene Sülle Gövercin og Ali Gövercin, der er indehaver af Postgaarden i Kalundborg, har fuld kalender i marts måned når det gælder underholdning.

Masser af underholdning i marts

Af Jens Nielsen

Postgaarden i Kalundborg tilbyder en lang række af arrangementer i marts måned, både musik i forskellige varianter og et spændende foredrag.

Brødrene Sülle Gövercin og Ali Gövercin, der er indehaver af Postgaarden i Kalundborg, har fuld kalender i marts måned når det gælder underholdning.

Allerede d. 1. marts er det verdensberømte Johnny Logan som står på scenen.

Den 8. marts er der inviteret til koncert med Christian Brøns, som fik sit helt store musikalske gennembrud med megahittet ” Du kan gøre hvad du vil”.

Siden debuten har Christian udgivet flere hits og fem studiealbums – Du kan gøre hvad du vil, Velkommen til begyndelsen, Turist, Det løser sig samt Under overfladen. Han har vundet flere awards og spillet et hav af koncerter.

Billetprisen til Christian Brøns koncerten er sat til bare 100 kr., så kan alle vist være med.

25-års jubilæumskoncert

Dagen efter Christian Brøns koncerten, lørdag d. 9. marts er det Zididada som indtager Postgaarden.

Det succesrige, danske band fejrer sit 25-års jubilæum med en turné i foråret 2024. Med i bandbussen vil være et stort bagkatalog af radiohits og anmelderroste albums, men også nyt materiale, fortæller orkestrets frontmand, Jimmy Bacoll.

Zididada – et navn, som bandet selv oversætter til “Evig Sol” – har fra begyndelsen haft positive, livsglade budskaber som omdrejningspunkt. Det kan høres og mærkes, blandt andet i populære numre som “Zididada Day”, “Please Ya Lisa”, “Walking On Water” og “Prinsesse”.

Jimmy Bacoll er kendt for både sin fantastisk stemme, sin energi og sit nærvær på en scene, og med et af Danmarks mest erfarne live-orkestre i ryggen er der i dén grad lagt op til et velklingende brag af en jubilæumsfest når de gæster Postgaarden.

Hva´Fanden Havde Du Regnet Med

TV-vært og komiker Signe Molde genoptager sin foredragsturné i foråret 2024, og derfor afholder hun nu et testshow på Postgaarden, inden det går løs!

Det foregår den 18. marts kl. 19.30.

Signe Molde er kendt og elsket for sin skarpe tunge og direkte facon – og i foredraget ”Hva’ Fanden Havde Du Regnet Med?” fortæller hun ærligt og hudløst om sine egne absurde forventninger til sig selv og livet. Om præstationsangst, midtvejskrise og om at lyve for statsministeren. Om at være elendig til at sige nej, og om dengang hun vistnok fik finger af en greve.

Glæd dig til en hamrende skæg aften med store grin, lettere tåkrummende øjeblikke og måske en lille smule at tænke over.

Med samme ejer på både Postgaarden og Det Mexicanske Bøfhus i Kordilgade er det naturligt, at der sammen med billetten også kan købes en showmenu på Det Mexicanske Bøfhus og på den måde få den totale oplevelse på en god aften.

Billetter købes på Postgaardens hjemmeside - Klik her

Verdensberømt popsnedker besøger Kalundborg

Del