Masser af hygge i trygge rammer

”Flere af eleverne har fx angst og autisme, men se nu den ene af pigerne. hun havde stor angst da hun kom til os, og nu danser hun oppe på scenen, det er fantastisk."

Masser af hygge i trygge rammer Eleverne fra CSU-skolen i Kalundborg havde en rigtig hyggelig aften i JUVI-klubben. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Elever, lærere og pædagoger fra CSU-skolen i Kalundborg havde en rigtig hyggelig aften i JUVI-klubben torsdag, hvor der blev danset, spillet pool og spist pizza.

De unge fra CSU-skolen i Kalundborg, som er unge med særlige behov i forhold til personlige, sociale og faglige kompetencer i alderen fra 16-25 år, er i hverdagen delt over forskellige adresser rundt om i kommunen og mødes sjældent til sociale arrangementer. Men torsdag var der arrangeret en ’lukket fest’ i JUVI-klubben i Bredgade, hvor klubbens mangeårige leder, Richard Poulsen, og medarbejderne, havde åbnet dørene for elever, lærere og pædagoger til en hyggelig aften hvor eleverne spillede deres egen musik over klubbens store musikanlæg, der blev danset, spillet pool og der var fællesspisning med masser af pizza.

”Vi har været her i JUVI rigtigt mange gange. Når der er almindelig klubaften, tager jeg 6-10 elever med hver torsdag. Da sæsonen sluttede i marts, havde vi inviteret alle eleverne til en hyggelig aften og det blev en stor succes, derfor gentager vi nu det arrangement, hvor alle er inviteret her hvor sæsonen starter igen,” fortæller Ahmad Naser fra CSU-skolen, og fortsætter,

”Det er en helt anden måde eleverne møder hinanden på her i JUVI, hvor det udelukkende handler om at hygge sig, det er rigtigt godt for de unge, det giver dem rigtigt meget.”

Ingse Rasmussen, som er leder af CSU-skolen i Kalundborg, var også med i JUVI-klubben torsdag aften.

”Flere af eleverne har fx angst og autisme, men se nu den ene af pigerne. hun havde stor angst da hun kom til os, og nu danser hun oppe på scenen, det er fantastisk,” siger hun. 

JUVI-klubben starter sæsonen op for alle unge her 1. oktober hvor der er åbent hver eneste uge mandag og torsdag med mulighed for hygge, musik, dans og der kan spilles flere forskellige spil og købes sodavand og slik i baren.

Del