Masser af gode tilbud inden butik skal rives ned

Tre boliger er ved at være jævnet med jorden for, at give plads til et helt nyt Rema 1000 supermarked og tre specialbutikker, Lysmesteren, Punkt1 og Expert.

Masser af gode tilbud inden butik skal rives ned
Nadja Jensen fra Lysmesteren i Gørlev har travlt med at sætte gule priser på de mange udstillingsmodeller. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

I løbet af sommeren skal den bygning som Lysmesteren, Punkt1 og Expert i Gørlev holder til i, jævnes med jorden. Derfor er der masser af gode tilbud lige nu så butikkerne kan blive tømt inden de store gravemaskiner tager fat.

Tre boliger er ved at være jævnet med jorden i Gørlev for, at give plads til et helt nyt Rema 1000 supermarked og tre specialbutikker, Lysmesteren, Punkt1 og Expert.

Når det nye supermarked og de tre specialbutikker er opført og klar til indflytning, formentligt sidst på året i år, så bliver den eksisterende butik også revet ned, men først når det 2400 kvadratmeter store byggeri står færdigt. Derfor vil der i hele byggeperioden stadigvæk kunne handles hos både Lysmesteren, Punkt1 og Expert i Gørlev.

”Vi vil gerne have solgt ud af vores lager og vores udstillingsmodeller inden vi skal flytte, derfor starter vi nu og der bliver rigtigt mange penge at spare, det bliver rabatter mellem 40 og 70%,” fortæller Nadja Jensen fra Lysmesteren i Gørlev, og fortsætter, ”Det er svært at flytte udstillingslamperne uden at de bliver ridset, derfor vil vi hellere sælge dem til gode priser.”

Hos Punkt1 er der også gode tilbud, bl.a. på kogeplader, emhætter og køleskabe.

De gode tilbud gælder fra onsdag d. 29. marts.

110 parkeringspladser

Byggeprojektet omfatter et grundareal på ca. 8.800 m2, hvor Rema 1000 i Gørlev vil flytte fra sin nuværende adresse på Algade 31 og til rundkørslen ved Kirkevangen og Gørlev Landevej.

Halvdelen af den nye bygning skal bruges til den nye Rema 1000 butik. De resterende 1.200 kvadratmeter skal huse Punkt 1, Expert samt Lysmesteren.

Når hele projektet er færdigt bliver der også plads til et parkeringsareal med 110 P- pladser.

Del