Måske lidt dummere end politiet tillader

Kvinde som skulle hente narkopåvirket bilist var selv påvirket af narko. Desuden havde hun to mindreårige børn med i bilen. 

Måske lidt dummere end politiet tillader

Af Jens Nielsen

Kvinde som skulle hente narkopåvirket bilist var selv påvirket af narko. Desuden havde hun to mindreårige børn med i bilen. 

Fredag eftermiddag anholdt og sigtede politiet en 40-årig mand fra Københavnsområdet for kørsel i narkotikapåvirket tilstand på Slagelse Landevej, i en personbil, som han i øvrigt ikke måtte føre, fordi han i forvejen var frakendt kørekortet.

Da politiet fik kontrolleret den 40-åriges forhold nærmere, kunne politiet konstatere, at han havde flere sager om både narkokørsel og kørsel i frakendelsestiden i hans personbil, beslaglagde politiet hans bil med henblik på senere konfiskation.

Den 40-årige tilkaldte en kvindelig bekendt, som kom til stedet i bil for at transportere personlige effekter fra den 40-åriges bil.

Der var tale om en 28-årig kvinde fra Asnæs, som også blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer under kørsel i den personbil, som hun netop var ankommet i.

Kvinden blev således også anholdt i forbindelse med en sigtelse for narkokørsel og fik også udtaget en blodprøve nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Den 40-årige var ikke tilfreds med beslaglæggelsen af bilen, hvorfor en dommer nu skal se nærmere på grundlaget for beslaglæggelsen af bilen.

Den 28-årige kvinde havde to mindreårige børn med i bilen, hvorfor politiet nu har udarbejdet en rapport til de sociale myndigheder ud fra mistanken om bl.a. kørsel i narkotikapåvirket tilstand med dem i bilen.

Del