Marathonløb tre dage i træk

I den kommende weekend den 27., 28., og 29. august har 5 Tårns Motion igen triple-marathon på programmet.

Tre festlige løbedage som krydres med, at Britt Drud Sørensen løber sit marathon nr. 100 på sin racerunner om lørdagen. (nr. 99 om fredagen, nr. 100 om lørdagen og nr. 101 om søndagen.)

Regionsrådsformand Heino Knudsen skyder løbet i gang om lørdagen kl. 10, samtidig med at han selv tager løbetøjet på og løber de første 5 km på en racerunner sammen med Britt inden han derefter tager til Folkemødet i Høng.

Triplen:

Der løbes halv- og helmarathon måde fredag kl. 17 og søndag kl. 10.

Om lørdagen er der desuden 5- og 10 km distancer, og her er starttiderne forskellige, således at det er muligt for alle løberne at være i mål kl. 14.15, hvor Britt forventer at være i mål og kan fejre sin fantastiske præstation: 100 marathonløb på en racerunner.

Ruten starter ved 5 Tårns Motions klubhus i Ellinglund, går gennem skoven til Gl. Røsnæsvej, herefter til rundkørslen ved Kystbakken/Røsnæsvej, gennem Byens Mose til Solitudevej, langs vandet på Kystvejen til Gisseløre og omkring det gamle stadion. Til sidst gennem Strandhaven retur til klubhuset. I alt 5,27 km som gennemføres 1, 2, 4 eller 8 omgange. Det er også muligt at gå 5 eller 10 km og halvmarathon.

En del rigtig seje løbere, vil løbe halv- eller helmarathon alle 3 dage ligesom Britt.

Til alle der løber om lørdagen vil der være en speciel medalje i anledning af Britts løb.

Del