Mangfoldighedsprisen blev uddelt

Fredag aften gentog Integrationsrådet i Kalundborg succesen fra sidste år, og havde inviteret til årets Børne- og Familiefest i Kalundborg Havnepark, hvor Mangfoldighedsprisen samtidig blev uddelt.

Mangfoldighedsprisen blev uddelt
Det blev Nisrin Abtah, der er pædagogmedhjælper på Skolen på Herredsåsen, der modtog Mangfoldighedsprisen 2024. Her laver hun ansigtsmaling på børnene til årets Børne- og Familiefest i havneparken. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Fredag aften gentog Integrationsrådet i Kalundborg succesen fra sidste år, og havde inviteret til årets Børne- og Familiefest i havneparken, hvor Mangfoldighedsprisen samtidig blev uddelt.

Det blev Nisrin Abtah, der er pædagogmedhjælper på Skolen på Herredsåsen, der modtog Mangfoldighedsprisen 2024 i Kalundborg Havnepark, hvor mange mennesker var mødt op for netop at fejre mangfoldigheden.

Mustafa Badr, der er formand for Integrationsrådet i Kalundborg, holdt tale i Kalundborg Havnepark fredag aften, hvor han bl.a. fortalte Nisrin Abtah, hvorfor hun skulle modtage mangfoldighedsprisen.

En sand forkæmper for retfærdighed, inklusion og lighed

”Vi er samlet her i dag for at ære en helt særlig person, som har dedikeret sin tid, energi og hjerte til at fremme mangfoldighed i vores samfund. Denne person er en sand forkæmper for retfærdighed, inklusion og lighed, og hendes arbejde har gjort en dyb og varig forskel for vores børn og unge. Vi taler om Nisrin Abtah, en person der har forstået, at mangfoldighed ikke blot handler om at anerkende forskelle, men om at fejre dem. Gennem hendes utrættelige indsats har hun arbejdet for at skabe et samfund, hvor alle vores børn føler sig set, hørt og værdsat uanset deres baggrund, køn, religion eller etnicitet,” lød det fra Mustafa Badr.

Sidste år modtog 56-årig Jesper Baldur Hansen, der er formand for Kalundborg Bokseklub, Integrationsrådets Mangfoldighedspris.

Årets Børne- og Familiefest blev afholdt af Integrationsrådet i samarbejde med Kulturel Kvindeforening i Kalundborg. Rigtig mange sponsorer støttede op om arrangementet, herunder Meny, Rema 1000, Kvickly og Føtex.

Del