Mange ville prøve at spille golf

Deltagerne til ’Golfens Dag’ fik også lov at spille på par 3 banen inden der blev budt på kaffe i klubhuset.

Mange ville prøve at spille golf Camilla Dalgaard og Annika Hammeken fik instruktion af Ann Bille fra Kalundborg Golfklub. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Interessen for at spille golf er tilsyneladende stor. Mange mødte op til ’Golfens Dag’ i Kalundborg Golfklub søndag formiddag.

Selvom det blæste med en kold vind fra nord, så mødte over 20 golf interesserede personer op i Kalundborg Golfklub søndag formiddag for at deltage i ’Golfens Dag’,

hvor man havde mulighed for at prøve at spille golf.

Deltagerne fik en kort instruktion i dagens program i klubhuset af Thomas Andersen, der er golftræner og klubmanager i Kalundborg Golfklub.

”I bliver alle sammen sat sammen med en erfaren golfspiller, som vil vise hvordan man potter, det er ligesom minigolf, her er bare ingen bander,” forklarede Thomas Andersen.

Deltagerne til ’Golfens Dag’ fik også lov at spille på par 3 banen inden der blev budt på kaffe i klubhuset.

Her fik deltagerne i ’Golfens Dag’ en folder med hjem, håndbog for kaniner’, hvor man bliver lidt klogere på det at spille golf, og Kalundborg Golfklub håber selvfølgelig, at flere af dagens deltagere vil melde sig ind i golfklubben.

’Golfens dag’ er et landsdækkende åbent hus-arrangement, arrangeret af Dansk Golf Union, hvor de fleste danske golfklubber slår dørene op, og inviterer alle golf-interesserede indenfor, således også Kalundborg Golfklub.

Læs mere om Kalundborg Golfklub her www.kalundborg-golf.dk

Del