Mange til populært sommermarked

Sommermarkedet var også en god mulighed for, at de mange gæster kunne se, hvordan hverdagen foregår på Stejlhøjhus.

Mange til populært sommermarked
Det store drivhus var fyldt med smukke blomster i alverdens farver og købelysten var stor hos de mange som kiggede forbi. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En af de faste traditioner på Stejlhøjhus er deres sommermarked. Lørdag blev dørene så åbnet for de mange gæster som kiggede forbi for at gøre en god handel.

Mange af gæsterne til sommermarkedet på Stejlhøjhus var traditionen tro mødt op i god tid og ventede uden for porten indtil klokken blev 10 hvor årets sommermarked åbnede. 

Det store drivhus var fyldt med smukke blomster i alverdens farver og købelysten var stor hos de mange som kiggede forbi.

De mange værksteder på stedet havde også åbent og her kunne der købes keramik, glas, tekstiler og meget andet.

Det er de forskellige afdelinger under Det Sociale Voksencenter område 1, der stod for sommermarkedet på Stejlhøjhus.

Igen i år stod Møllebakgården for salg af grillpølser, og Café Solsikken solgte lækre flæskestegssandwich, og der var boder fra de forskellige satellitter, Raklevgården, Sofiehuset og Solsikken.

Husbandet Kryds og Tværs underholdte, ligesom de også gjorde sidste år. Derudover var Solsikken repræsenteret med et skydetelt, og Møllebakgården havde en tombola.

Sommermarkedet var også en god mulighed for, at de mange gæster kunne se, hvordan hverdagen foregår på Stejlhøjhus.

Inden gæsterne gik ud ad porten igen, var der mange. som købte både brænde og ny opgravede kartofler, en aktivitet som skovholdet stod for.

Del