Mange til musik i gaden

Lørdagens koncert var den første i en lang række af gratis koncerter hen over sommeren flere forskellige steder i byen.

Mange til musik i gaden
Allerede inden musikerne var kommet frem var mange mødt op for at høre numre som Hansiboy, kærligheden brænder og Volvo B18-210. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Handelsstandsforeningen Vores Kalundborg havde inviteret til gratis koncert med Fede Finn & Funny Boyz lørdag, og den invitation var der mange som havde taget imod.

Den første af en række af gratis koncerter hen over sommeren forskellige steder i byen, blev afviklet lørdag på Solskinspladsen, hvor Fede Finn og Funny Boyz stod på scenevognen.

Allerede inden musikerne var kommet frem var mange mødt op for at høre numre som Hansiboy, kærligheden brænder og Volvo B18-210.

Fede Finn kom i stærkeste trio opstilling, Fede Finn (Lennart Johannesen), Judy Glosted og Torben Eilersen, direkte fra en koncert i Humlebæk, og skulle videre til Ganløse efter Kalundborg.

”Siden vi har været her sidst, har vi brugt 50.000 kr. på kunstig intelligens til Judy Glosted og det har hjulpet. Hun er blevet så klog, at hun er blevet hos os,” startede Fede Finn (Lennart Johannesen) med at sige til de mange som var mødt op for at høre musik på Solskinspladsen.

Den første koncert i en lang række

Lørdagens koncert var den første i en lang række af gratis koncerter hen over sommeren flere forskellige steder i byen.

Den 10. juni spiller Sussi og Drengene (Trio) kl. 13.15-14.00 i Havneparken. 29. juli er det Frank Clifford der står på scenen kl. 13.15-14.00 i Kistrup Gaard.

Den 5. august er Bassim klar kl. 13.15 ved springvandet ud for La Viva. Kalles World tour underholder i Havneparken d. 2. september kl. 13.15-14.00 og endelig står Anne David på scenen på Nytorv d. 30. september kl. 13.15.

Så der bliver masser af underholdning hen over sommeren, arrangeret af Vores Kalundborg.

Del